luni, 3 august 2009

"I'm greatfull, for every break in my heart.". thank you.

Azi, o sa'mi multumesc mie...bine, si voua.
Voua, pentru tot. Pentru fiecare lucru care l'am trait,singura,si cu voi. Pentru fiecare cazatura care mi'am luat'o si care a durut mai mult, sau mai putin. Pentru fiecare minciuna. Pentru fiecare schimbare la care nu ma asteptam. Pentru fiecare lovitura brusca, care a durat prea mult, a durut prea mult, sau care pur si simplu nu trebuia sa vina. Pentru fiecare urma care a ramas, pentru ca au ramas multe acolo. Pentru fiecare noapte care parca trecea cu incetinitorul. Pentru fiecare spate intors in momentul nepotrivit. Pentru fiecare speranta care s'a stins in fata mea, sau in mine. Pentru toate visele care mi le'am facut fara absolut nicio baza. Pentru fiecare dezamagire. Pentru fiecare piedica. Pentru fiecare clipa in care nu eram sigura daca ceva mai bate in mine. Pentru fiecare mizerie care mi'a fost pusa in fata cand aveam 8 ani si nu stiam nici pe ce lume sunt. Pentru fiecare mizerie care mi'a fost pusa in fata pana azi. Pentru fiecare mizerie care sunt constienta ca o sa mai imi fie pusa in fata multi ani de acum inainte. Pentru cei care au plecat atunci cand aveai nevoie de ei. Pentru ca nu v'a pasat. Pentru ca mi'ati ras in fata. Pentru ca mi'ati tradat increderea. Pentru toate greselile care le'am facut pentru voi. Pentru tot, va multumesc, mai serios decat am facut'o vreodata.

Iar mie, mie imi multumesc pentru ca sunt aici. Pentru ca zambesc. Pentru increderea care o am in mine. Pentru faptul ca stiu cat pot sa duc, pentru ca stiu ca pot sa duc mult. Pentru ca m'am schimbat, si nu am nevoie de aprobarea sau parerea voastra. Pentru ca stiu sa trec singura peste tot. Pentru ca sunt o copila care nu mai gandeste ca una. Pentru ca nu o sa stii niciodata cum a fost, pentru mine. Pentru ca m'am ridicat fara nicio mana intinsa. Pentru ca n'am stiut niciodata la ce sa ma astept, dar am stiut intotdeauna sa ma adaptez. Pentru ca am avut puterea necesara sa inchid usa dupa mine, ca sa nu dati si voi cu capul de ea. Pentru ca nu sunt o persoana rea. Pentru ca am stiut sa fiu acolo, in primul rand, pentru mine. Pentru ca desi m'am lasat de prea multe ori pe ultimul loc, am stiut sa ma intorc si sa ma recuperez. Pentru ca desi nu am trecut mai departe o data cu fiecare pagina data, am urmat'o. Pentru ca merg mai departe, chiar daca ma uit inapoi, merg mai departe. Pentru ultimii ani, in care doar eu stiu la ce ma refer. Pentru ca am devenit cine sunt si sunt al naibii de mandra de asta!

Pentru asta va multumesc, oricat de ciudat ar fi. Pentru ca voi m'ati invatat ca, intr'adevar, ce nu te omoara, te face mai puternic. Pentru ca in final, totul se transforma intr'o lectie bine invatata .

2 comentarii:

Kali spunea...

If Only este singurul film care chiar m'a impresionat :)
Vai ce am plans la el=p~
si cand a murit tipa,si cand a murit tipu'

Nana spunea...

Offtopic: Ai un premiu la mine pe blog, daca vrei... te astept sa-l "ridici".