marți, 2 noiembrie 2010

"He means the world to me."

Din cand in cand, seara inainte sa te culci, te aproprii de fereastra si te uiti in gol - la strazi, la oras, la lumini, la oamenii care au lucruri mai bune de facut decat sa doarma, la masinile care nu se opresc niciodata, la stele, la luna, la o lume intreaga, undeva, dedesubtul tau. Eu fac asta. Toti o facem.
In serile din ultimul timp, timp destul de lung, cand ajung sa vad o lume intreaga, imi spun ca el e toata lumea asta pentru mine.
De cateva seri, cel putin din orasul asta, nu se mai vede luna, plina sau nu, cum o fi, nu se mai vede deloc. O caut de fiecare data cand vin acasa, si nu e niciunde. Nu stiu cum mai arata, daca mai e acolo pentru noi, sau daca mai e, pur si simplu, dar nici nu mai am nevoie sa o vad, cand el e cam in fiecare pas pe care il fac.
Imi spun ca pentru noi, pot sa ma lupt cu toti, cu mine, sau cu el.
Pentru el, am invatat sa ma schimb, sa-mi las tot orgoliul ala crescut in ani buni.
El m-a facut putin altfel - altfel decat ma stiau cei care o faceau, cu adevarat, altfel decat imi promisesem ca o sa fiu, altfel decat m-as fi gandit vreodata.
El m-a facut sa vreau sa fac ceva, sa fac tot ce pot, sa nu raman "una dintre ele", sa raman "ea". M-a facut sa vreau sa fiu cea care nu l-a lasat niciodata, indiferent daca a fost usor sau greu, cea care a facut intotdeauna ceea ce a promis ca face, cea care a intors lumea pe dos pentru el daca a trebuit. M-a facut sa vreau cu adevarat sa fiu cea care a facut tot ce era de facut, iar daca n-a putut intotdeauna, a incercat
Stiu ca multi au fost in stare sa ma faca alta pentru ei, dar numai el a reusit sa ma faca alta pentru noi.
Numai el m-a facut sa imi spun seara ca inseamna cat toata lumea asta.

Daca si tu te aproprii cateodata de fereastra si vezi pe cineva in fiecare lucru, de acolo, de jos, atunci fi alta pentru voi, lupta oricat e nevoie, si tine de el exact pana atunci cand nu mai ai deloc de ce sa tii. Nu-i da drumul, niciodata, nici cand vrea sa plece, niciodata, pentru ca vezi tu, nu toti oamenii din viata ta o sa insemne tot, nu toti o sa te lase sa ii iubesti exact atat de mult cat poti, n-o sa ai mereu ocazia sa le demonstrezi asta.
Poate ca el e ultimul care inseamna cat o lume intreaga, si ceva mai mult. O viata, si inca putin.

2 comentarii:

Scarlett Kirsch spunea...

Si cand privesti in gol,noaptea, si ai impresia ca esti singura care lupta pentru acel "noi"...dar nu renunti pentru ca el e "tot".

iar melodia ...

Andra spunea...

asa e, asa e :)