luni, 22 noiembrie 2010

Speram la un 24 decembrie, la unul fericit.

Am dezbatut cu ea un timp, dar fiecare am luat-o pe alta parte: Daca iti doresti indeajuns de mult un lucru, se intampla?

M-a pus pe ganduri.
Daca, de fapt, tot ce trebuie sa faci e sa iti doresti? Mult, mult, mult de tot?
Daca trebuie doar sa crezi ca SE POATE intampla, SE POATE intoarce, SE POATE sa fie bine?
Ea nu mai vrea sa isi doreasca sa fie bine. Poate si-a dorit de multe ori degeaba.
Da, si eu am facut asta. Toti am facut-o, ce dracu`.
Stiu ca totusi o sa o faca, pana la urma.
Eu vreau. Eu asta o sa fac. O sa imi doresc sa fie bine. O sa tip, tare, tare de tot, ca IMI DORESC SA FIE BINE.
Imi doresc un CRACIUN FERICIT. Pe bune. Un Craciun cu adevarat fericit.
Asa ca hai sa vedem daca mai stim sa fugim in 24 seara pe Republicii de mana, hai sa vedem daca mai stim sa fim fericiti impreuna. Hai sa facem dracului sa fie bine, hai macar sa ne dorim asta. Atat! Poate chiar ajunge, sa iti doresti.
De azi, doar o sa-mi doresc. Cel mai mult din lumea asta. O sa mi-l doresc pe el si Craciunul fericit.
O sa ii spun bradului mare din centru, o sa-i spun bancii de langa scoala pe care n-o sa mai pot sta in curand fiind acoperita de zapada, o sa-i spun fiecarui beculet colorat, fiecarui glob, fiecarei stele, fiecarei luni pline, o sa spun tuturor ca eu IMI DORESC CU ADEVARAT.
Magia Craciunului ar trebui sa faca niste minuni unde nu pare sa mai fie loc de ele, magia asta trebuie sa faca TOT, acolo unde nu mai e nimic...sau aproape nimic...sau mai e, dar ne facem ca nu mai e.
Christmas, PLEASE BE KIND !

(Pe 24, o sa fug oricum pe Republicii. Dar mi-ar placea sa fii acolo. Chiar mi-as dori sa fii acolo.)*I don`t want a lot for Christmas, there is just one thing I need*

7 comentarii:

ANDRE ☺ EA spunea...

eu o sa fiu.

Anonim spunea...

Anul trecut de Craciun si eu mi l-am dorit doar pe El.. :) si am primit orice altceva numai de El nu am avut parte.Exact in noaptea de Ajun ne-am certat.Anul acesta si eu o sa sper, o sa am incredere ca o sa fie un an mai bun.Pentru mine , pentru toata lumea.

A N D R A :). spunea...

Si eu, anul trecut, l-am vrut pe EL. ne-am certat pe 23. stai linistita, ni se intampla tuturor. anul asta speram la mai bine. :)

@ andreea. stiu ca o sa fi. nu esti sufletul meu pereche degeaba. te iubesc.

Anonim spunea...

Stii..te admir.:) Admir tot ce scri, cum gandesti si mai ales cum asezi cuvintele astfel incat sa iasa ceva special. Am trecut prin situatii foarte asemanatoare cu ale tale.. ma bucur ca si tu ai reusit sa treci peste..dar mai ales ca esti capabila sa iti deschizi sufletul in fata tutor.Respect:)

p.s* Acelasi "Anonim" de mai sus.

Anonim spunea...

multumesc.

A N D R A :). spunea...

multumesc, pentru, de la cine..?

ANDRE ☺ EA spunea...

o sa fiu acolo, andra, pentru ca sunt sufletu tau pereche si pentru ca in ultima vreme in tot ce se intampla nu sunt/ esti singura, suntem doua scumpa.:x