miercuri, 17 noiembrie 2010

Calmul de dupa furtuna a.ka. TE IUBESC SI CAM ATAT.

Te-am asteptat zile intregi, zile dupa zile, O GRAMADA DE ZILE. Au trecut doua ore de cand ma invart in cerc. Poza noastra a ramas acolo, ha...bineinteles ca a ramas.
Injur si blestem de fiecare data cand vibreaza nenorocitul ala de telefon, si nu esti tu. Niciodata nu esti tu. De ce dracului nu poti fi tu ?
Eu tot pe tine te iubesc. Si m-ai ranit, si m-ai aruncat, si m-a durut, si am plans, si am renuntat, m-am intors, am fugit si am sarit in bratele tale ca o copila disperata de o oarecare iubire, care nu moare, care o trezeste dimineata si o linisteste seara.
Un an sau mai putin, zece ani de acum incolo, o sa fi un erou, ca m-ai pastrat insetata de tine, de ura din vocea ta, de respingerea ta, de orgoliul tau stupid, de tot ce nu mai am.
Nimeni nu stie povestea noastra, iubitule. Nu cum e, nu asa cum o stim noi. Fiecare tipat, fiecare soapta, toata neincrederea, toti nervii, si fiecare minciuna in care am crezut amandoi.
Ma impingi si acum uneori, dar raman la tine in brate. Imi vine sa te distrug cateodata, stii?... dar inca imi tremuri in vene. Ma trezesti la viata, imi iei respiratia, imi smulgi cateva lacrimi si o bucata din suflet, ma faci sa urlu "PE TINE TE IUBESC, PE TINE TE VREAU!".
Ma calmez inca o data, dupa o alta furtuna. Si as alerga prin milioane de furtuni cu tine, as face-o! Dar nu, in iubirea noastra, fiecare fuge singur, pana ajung din nou la gatul tau, pana ma las iar a ta, si iti spun ca o sa fim bine.
Ma lasi sa cad la tine in brate, din nou, si din nou, si din nou...ma strangi cu inima ta sau ce a ramas din ea, cu ura si cu iubire, cu amintiri si cu un zambet care ma tine in picioare.
Eu raman cu tine, langa tine, stii asta. Doar lasa-ma sa o fac. Lasa-ma sa fiu acolo, sa cad in tine, cum am cazut si altadata. Lasa-ma sa-ti alerg prin vene, si n-am sa ma opresc niciodata. Ti-o promit a mia oara.
Mai astept o ora, mai beau o cafea, mai zambesc o data, imi mai pun o dorinta - imi ocup timpul pana sa-ti spun ca TE IUBESC. Doar asta fac, de fapt...te iubesc, si cam atat.

-when is going good, is going great [...], but when is bad, is awfull.-
-but you`ll always be my hero, even though you`ve lost your mind.-


5 comentarii:

Sabina spunea...

" Injur si blestem de fiecare data cand vibreaza nenorocitul ala de telefon, si nu esti tu. Niciodata nu esti tu. De ce dracului nu poti fi tu ? "

starea ultimelor mele zile :)

Andra spunea...

starea urmatoarelor mele zile, stai linistita :)) >:D<

Anonim spunea...

" Injur si blestem de fiecare data cand vibreaza nenorocitul ala de telefon, si nu esti tu. Niciodata nu esti tu. De ce dracului nu poti fi tu ? "

Chiar, Andra, de ce dracului nu mă mai suni ? :))

Andra spunea...

draga ywy, cartela mea de vodafone este fix goala, dar daca reusesc sa o si incarc weekendu asta, ma revansez :D love ♥

Ada spunea...

"love the way you lie" Melodia asta ne-a adus impreuna, tot ea ne-a despartit....