luni, 20 decembrie 2010

Santa, he`s my only wish this year.

*Daca esti acolo, as aprecia tare mult sa citesti asta....*

Draga Mosule,

Au trecut cel putin 8 ani de la ultima mea scrisoare catre tine. Cred ca de atunci, niciodata nu mi-am mai dorit ceva atat de mult. Anul asta insa, am dorinta mea, de ceva timp, aceeasi dorinta, pentru care ma rog in fiecare seara. Sunt sigura ca ai tu vreo legatura cu Al` de sus, asa ca intreaba-L pe El despre ce vreau eu de la tine si de la Cracinul asta, stie El foarte bine, L-am batut la cap in fiecare noapte, cel putin 40 de minute, sunt sigura ca a retinut.
Adevarul e ca vreau o minune. Ii spun minune pentru ca nimeni in jurul meu nu crede ca se mai poate intampla ce vreau eu sa se intample. Cateodata nici eu nu mai cred, cateodata nici nu mai sper, dar intotdeauna imi doresc sa fie asa.
Chiar o merit, stii? Anul asta am iertat pe cine nu ar fi trebuit sa iert, am luat decizia aia buna pentru mine care trebuia sa o iau demult, am ajutat cand am putut s-o fac, am fost acolo cand am promis ca o sa fiu si am iubit, neconditionat si irevocabil, chiar daca the players change, but the game remains the same.
Anul trecut cred ca ti-am spus ceva de genul "vreau doar un Craciun fericit, cu el, Craciunul asta si restul Craciunurilor!". Sper ca nu m-ai bagat in seama. Nu stiam ce zic, niciodata sa nu imi mai iei in considerare dorintele pe o perioada lunga.
Anul asta vorbim de un alt el, si tu stii asta. Crede-ma pe cuvant ca de data asta merita. Adevaru` e mosule, ca e tot ce vreau. Absolut tot ce vreau. Daca ma ajuti si esti de partea mea anu` asta, jur ca o sa am mai putine absente semestru` viitor, o sa am media la fizica mai mare decat 5, o sa invat franceza, o sa dau cu aspiratoru` dupa fiecare chef, n-o sa mai fumez in sufragerie, si pe cuvantul meu ca pana la vara, nicio betie !
Chiar ma bazez pe tine, mai mult decat stii.
TE ROG asculta-ma! ...macar anul acesta.

4 comentarii:

Diana spunea...

Si eu imi doresc acelasi lucru ca si tine. :) Anul trecut am avut aceiasi dorinta,doar ca acum este vorba de un al El(unu care chiar merita) ,dar si eu merit!

esti super.. felicitari si sarbatori fericite. Si sper ca Mosul sa iti indeplineasca dorinta

Just me spunea...

Si eu sper acelasi lucru si va urez din suflet,dorinte implinite.

Andra spunea...

SA FIE! la fel :)

Anonim spunea...

Hey.cum ti-ai petrecut sarbatorile? Ti s-a indeplinit dorinta? Ai avut parte de El? sper din tot sufletul ca da:) numai bine.