marți, 28 decembrie 2010

MISSING YOU .

Gandul la tine ma tine ocupata azi. Azi, mai mult decat altadata.

Nu stiu ce sa scriu. Nu am nici cea mai mica idee. E vorba de tine, iar, si esti mai mult decat cuvintele mele. Stii, asta nu mi se intampla niciodata. Niciodata, inafara de datile in care e vorba de tine. 

Mai mult sau mai putin, dar cand nu a fost vorba de tine? Deloc, absolut deloc...vorba de tine...?

M-as urca in primul tren, as veni pana in fata casei tale, doar ca sa te iau in brate, sa iti multumesc pentru tot, sa iti spun ca te iubesc si o sa te iubesc mereu, pentru ca MERITI, pentru ca ma tii in picioare de fiecare data cand cade tot in jurul meu, sa iti promit ca nu o sa te las niciodata, NICIODATA, si ca peste 10 ani o sa fiu in stare sa bat tara asta intr-o nenorocita de masina si sa te scot la o cafea la 4 dimineata, sa iti aduc aminte ca "poti mai mult!", daca uiti. M-as uita la tine cateva ore, as zambi, as adormi pe umaru` tau pe o banca, nu conteaza ca e mijlocul iernii, m-as trezi undeva langa tine, si as stii ca e singurul loc pe care nu l-am pierdut niciodata.


12:08 - nu ai nici cea mai mica idee cat poti sa imi lipsesti. Azi, mai mult decat altadata, dar, oricum...imi lipsesti mereu, de un timp, si golul care l-ai lasat in mine fara sa vrei, nu o sa il umple nimeni, chiar daca am un alt gol in mine, chiar daca mai exista si acel el pe care tu stii ca il iubesc, chiar daca...imi lipsesti al dracului de mult, si in momentul asta, as face orice doar sa stii asta, doar sa fi aici, doar sa imi spui ca o sa fie bine, sa ma pupi pe frunte, si sa ma strangi in brate, asa cum faci mereu, de atata amar de timp.

Without you, i`d litearlly be nothing - and you know that.


5 comentarii:

elena spunea...

imi plce...esti mai mult decat cuvintele mele....frumos! :)

Sabina spunea...

la multi ani !
la mai multe posturi !

Anonim spunea...

M-as urca in primul tren, as veni pana in fata casei tale, doar ca sa te iau in brate, sa iti multumesc pentru tot, sa iti spun ca te iubesc si o sa te iubesc mereu...
superb...si tine-o tot asa!:)

Ada spunea...

"M-as urca in primul tren, as veni pana in fata casei tale, doar ca sa te iau in brate, sa iti multumesc pentru tot" - cu ce dorinta as face asta, daca as avea certitudinea ca in fata casei lui ma asteapta chiar el, ca o sa ma ia in brate ca nu demult si o sa se uite in ochii mei spunandu-mi sa nu mai plang, ca il am pe el si ca o sa fie bine. Dar cum asta nu se poate, continui sa ma "droghez" cu postari de genul... imi place cum scrii, faci bine multor persoane;):*

Izabelle spunea...

Cred ca cea mai mare durere o simti atunci cand ti-e dor si stii ca nu poti face nimic ci doar sa astepti...
Imi place...