joi, 3 septembrie 2009

Cu tine.

Daca as pleca ani intregi de acum incolo, fara sa ma uit inapoi, fara sa pot sa ma intorc, fara sa am voie sa regret, fara amintiri, fara tot ce ma tine acum, aici, as face'o cu tine. As putea sa o fac doar cu tine. Daca ar trebui sa aleg pe cineva dintre toti, ai fi tu. Ai fi doar tu, oricand, fara sa ma gandesc de doua ori.

Pentru ca sunt lucruri pe care pot sa le fac doar cu tine. Cu tine pot sa stau, cu tine pot sa fug, cu tine pot sa raman, cu tine pot sa plec, cu tine pot sa iert, cu tine pot sa uit, cu tine pot sa iubesc, cu tine pot sa urasc, cu tine pot sa vorbesc frumos, cu tine pot sa tip, cu tine pot sa infrunt, cu tine pot sa fug, cu tine pot sa fiu puternica, cu tine poate sa imi fie frica, cu tine pot sa rad, cu tine pot sa plang, cu tine pot sa fiu fericita, cu tine pot sa fiu nervoasa, cu tine pot sa visez, cu tine pot sa cad, cu tine pot sa ma ridic apoi, cu tine pot sa castig, cu tine pot sa pierd, cu tine pot sa vorbesc, cu tine pot sa tac, cu tine pot sa zbor, cu tine pot sa cad, cu tine pot sa visez, cu tine pot sa fiu dezamagita, cu tine pot sa fiu orice as vrea, cu tine pot sa fiu eu, cu tine... cu tine pot orice, orice ei nu pot. Pentru ca oricum as fi, orice as fi, pentru tine sunt la fel. Si stiu, prea bine poate.

Pentru ca tu langa mine, eu langa tine, suntem altfel. Noi suntem ceea ce nu intelege nimeni. Noi suntem cei ce nu avem nevoie ca ei sa inteleaga. Noi suntem cei mai buni, doar noi ! Noi suntem acolo, mereu, la fel, indiferent de cum pare din exterior. In noi, nu se schimba nimic, niciodata. Noi avem orgoliu, mintim, ne ascundem, sau pur si simplu nu scoatem nimic la suprafata...deasupra tuturor insa, noi stim ce suntem, cel mai bine, si poate ca e tot ce conteaza. Fara dulcegarii, fara aceleasi lucruri spuse in fiecare zi, fara demonstratii profunde, fara romantism, drama sau alte lucruri, care in fond, nu ar demonstra nimic in plus. Noi ne cunoastem orgoliu si nesimtirea care o detinem amandoi, pe termen limitat. Nu ne mai deranjeaza pe niciunul, cateodata intelegi pur si simplu diferenta dintre fatada si adevar. Noi stim sa vedem deasupra aparentelor, ca si cum nu ar fi acolo. Noi stim sa fim asa cum nu am mai auzit pe nimeni sa fie. Si noua, ne e bine, ramanand exact la fel. Pentru ca noua, nu ne'a stat in cale niciun "bou care nu'si merita viata", si nicio "fana handicapata".

Eu sunt datorita lui, ceea ce tu nu vei fi niciodata, iar el, el e ceea ce tu nu vei avea niciodata cum il am eu, as long as I'm alive. :)

2 comentarii:

oanna ^ spunea...

frumos ;;) iubeste-l mult :)

Andra spunea...

il iubesc :).