miercuri, 14 decembrie 2011

Best shot.


Iti rezemi capul pe picioarele mele, imi zambesti mai mult gol decat frumos, cu putina teama si o mie de sperante. Ma strangi in brate ca si cum ar fi ultima oara, dar asa faci tu mereu, si eu stiu asta. Nu e niciodata ultima oara, ai o dragoste fara nicio limita in priviri, o iubire care mi-o porti cu atata respect...esti legat de mine si ma faci fericita. Iti sclipesc ochii, puiule, si asta ma face sa rad, in timp ce imi plimb degetele prin parul tau.
Da, mi se pare amuzant, desi poate nu e cel mai potrivit cuvant...mi se pare bizar, si al dracului de frumos, sa stiu ca iti pot aduce o sclipire in ochi, doar asa, pentru ca sunt, zambesc si te strang in brate pana ti-e greu sa respiri.
Imi esti foarte drag, si in timp ce arunc o privire pe fereastra si vad cum ninge, mai agresiv decat in alte zile, sunt sigura ca si tu stii. Sunt foarte norocoasa sa te am acum, aici...mereu. Nu mi-am dat seama de asta, mult timp, si a fost greseala mea, recunosc...m-am uitat la ei, ei toti, din jurul meu, i-am vazut si m-am speriat. M-am gandit apoi la tine, si intr-o secunda mi-au trecut prin minte toate lucrurile noastre...cat am ras si cat am plans, cat am tipat si cat ne-am iubit, cate nopti au trecut si n-am inchis niciun ochi pana spre dimineata, cate dimineti au inceput cu tine...daaa, cate mangaieri, cate palme, cati nervi, cate greseli si cate scuze...dar suntem aici, vezi? Suntem aici si suntem bine, dupa atata amar de timp. Cine mai e ca noi?...te pup pe frunte, si imi raspund in minte "nimeni nu mai e ca noi".
Eu stiu, dragul meu, ca poate nu mai meritam sa fiu acum la tine in brate. Eu stiu ca te-ai lovit de prea multe ori de zidurile mele, tari si reci ca gheata...stiu ca nu meritai, stiu ca nu te-am salvat cand te asteptai sa o fac. Imi cunosc rautatea, cateodata chiar prostia, altadata frica...si le regret. Ti-am spus de multe ori, chiar regret toate momentele alea in care nu zambeai, si vedeam, si nu ma opream.
In sfarsit, te prind de mana si te strang tare...e modul meu de a iti spune ca m-am hotarat sa raman. Eu te iubesc, si tu mi-ai promis ca nu pleci, tu mi-ai promis ca nu ma ranesti...pe tine te cred, in tine...nu, in mainile tale...e toata increderea mea. O sa ai grija de ea, eu stiu ca o sa o faci.
Te agati de gatul meu, ma saruti apasat si ma intrebi daca mi-e bine, cu acelasi zambesc gol si plin de frica, de care m-am indragostit eu. Iti zambesc la randul meu si iti spun scurt - "da". Te sarut la fel de apasat si te las sa te multumesti cu atat. In capul meu, continua - "da, prostule, bineinteles ca imi e bine, te am pe tine, intelegi? TE AM PE TINE, pentru mine, tu esti sansa mea, tu esti iubirea mea, tu nu ma lasi sa nu imi fie bine [...]" si continui asa, mult timp, fara sa mai spun vreo vorba.
Adorm apoi, brusc, la tine in brate...sunt linistita, pot sa dorm cat vreau si sa fiu tare ciufulita cand ma trezesc...tu o sa ma iubesti si maine, eu o sa fac la fel.

Un comentariu:

Alexandra. spunea...

Superb acest articol!
Am simtit si eu fericirea ta cand l-am citit.
Sarbatori linistite iti doresc. >:D<