sâmbătă, 19 martie 2011

Baiete esti prost, iar eu nu sunt o curva pe-un trotuar.


Dragul meu,

Probabil e in jur de 10 dimineata, te uiti incruntat catre biletu` asta si te intrebi de ce dracului ti-as lasa un bilet pe perna...si de ce dracului nu sunt eu acolo, in loc de hartia asta careia INCA nu ii vezi rostul.
Vreau sa stii ca tocmai te-ai trezit gol. Stiu ca acum afisezi un zambet doar pe jumatate din fata si ai in cap una din glumitele tale, probabil suna cam asa: "De parca ar fi prima oara, hah". Ei bine, e prima oara cand te trezesti gol de mine.
Am plecat iubitule, si nu am sa iti dau nici cea mai mica explicatie. Am plecat pentru toate, dupa toate, si nu ma intorc, nici azi, nici maine, niciODATA.
Stiu ca acum nu mai ai nimic din zambetul de acum 10 secunde pe fata, stiu ca ai un gol in stomac si ochii mari. Stiu ca te doare, pentru ca fara mine esti un mare nimic. Stiu ca acum, exact cand citesti cuvintele astea, iti spui in minte "Baaa, are dreptate". Mereu am.
Am sa iti repet ca am plecat, consider ca e important sa intelegi. Poti sa te ridici incet si sa iti cauti hainele (nu, astazi nu am avut chef sa ti le strang de pe unde le-ai aruncat si sa ti le asez frumos la capul patului), te rog frumos nu te mai plimba prin casa dezbracat, vecina de la 3 de vizavi, care lasa mereu lumina aprinsa, a vazut probabil destule oricum. Ti-am lasat in bucatarie 3 sandwichuri, stiu ca primul lucru care l-ai fi spus dimineata ar fi fost "Mi-e foame". Ti-am scos si berea - intotdeauna am urat fata aia a ta dezorientata cand stai in fata frigiderului si nu gasesti ce cauti, cand e exact in fata ta. Arati ca un idiot.
Nici macar sa nu iti treaca prin cap sa lasi biletu` asta jos si sa iti aprinzi o tigara, gasind motive pentru care ai citit toate astea, pentru care se intampla toate astea. Du-te in bucatarie, nu mai ai voie sa fumezi in dormitorul meu. Puteai sa fumezi zeci de tigari acolo, in patu` ala, cu mine langa tine, cu mine prinsa de mana ta, CU MINE, oricum. Nu te-ai gandit, n-ai stiut niciodata ce ar fi trebuit sa faci, stiu ca nu e vina ta, dar nici nu ma intereseaza a cui dracului e - ideea e ca imi amintesc cu greu, vag, diminetile in care ma trezeam si primul lucru care il vedeam era mana ta tinand-o strans pe a mea, nu invers.
Sa nu iti uiti esarfa, n-am ce face cu ea, nu mi-a placut niciodata oricum.
Deschide te rog usa de la balcon, nu iti mai vreau absolut deloc mirosul in cearceaful ala, fa cumva sa iasa din el pana vin acasa, exact asa cum a iesit si din venele mele, o data cu toata fiinta ta.
Sa nu imi lasi gunoiul si nici cana de cafea nespalata. Multumesc anticipat, stiam ca ma pot baza pe tine (ah, si cat de gresit stiam).
Hai, pusi, pa.

P.S.: Inainte sa pleci...lasa cheia sub pres.

9 comentarii:

Andreea spunea...

ai reusit sa ma faci sa zambesc. multumesc:)

Em spunea...

Genial!

Maria spunea...

like like like itttt

dora spunea...

este absolut superb...e inspirata din realitate?

Andra spunea...

@ oxygen, ma bucur :)
@ emilia, maji,dora, multumesc.
@ dora - personajul in sine, da, intamplarea, pentru prima oara, nu.

Nistor Cristian spunea...

mi se pare mie, sau textul e un pic cam inspirat dintr-o melodie de la Vama Veche?
orice ar fi e destul de frumos scris, bv.

Bib spunea...

Superb!

Andra spunea...

@ nistor cristian - nu, textul nu, titlul este din "nu am chef azi".

Anonim spunea...

Nu ma mai satur sa ti citesc blogul, esti geniala !
Felicitari !
Respectele mele pentru cum spui lucrurilor pe nume .