miercuri, 19 ianuarie 2011

Loc liber.


Nu pot sa spun ca o scriu cu ura, nu am timp si nervi de asa ceva. Nu o scriu cu regrete, nu as avea de ce. Nu o scriu cu scarba, mi-as irosi prea multe sentimente pe asta.
Scriu asta cu o dezamagire incredibila, cu un zambet pe buze care cu siguranta nu e zambetul meu, genul de zambet prin care imi spun "proasta esti, copila!". Cert e ca imi pare rau, ca scriu asta, ca nu am zambetul meu pe buze, imi pare rau de multe lucruri acum, prea multe, atat de multe, incat imi pare rau de tine, si tot ce ai fost tu. Stii, cel mai rau imi pare ca mi-a parut rau, ca m-am simtit prost, ca am pierdut cateva nopti bune, cel mai rau imi pare ca am ales sa te cred, in prostia mea.
Dar vezi tu, eu nu imi mai pierd timpul pe astfel de lucruri, nu ma mai doare decat ca m-a durut si poate, intr-adevar, nu meritai, iar pentru mine, nu o sa mai fi niciodata "prin ochii mei", cel care iti spuneam ca esti, cel care erai, intr-adevar, caci eu nu mai am ochi pentru tine. Las si eu o urma in perete, cum ai facut tu in ultimele zile, beau a patra cafea din ultima ora, fumez a opta tigara, trag aer in piept, rup in bucati scrisoarea pe care m-am chinuit sa ti-o scriu azi noapte, scrisoare care poate iti explica tot ce eu n-am stiut sa-ti explic, si las sa imi curga o ultima lacrima pentru tine, desi nu am nici cea mai mica idee de ce o fac. De maine o sa am inca un loc liber in mine, caci iubirea ta nu mi-a lasat niciun gust dulceag dupa ce ai fugit intr-un timp impresionant, trebuie sa recunosc - o sa am un loc liber in mine, caci eu nu mai pastrez locuri pentru cei care nu au pastrat un loc pentru mine.
Sa-ti fie rusine, ba.
*de parca tot ce-a fost frumos, acum e scrum.*

16 comentarii:

Ada spunea...

de fiecare data cand citesc postarile tale ma simt ca si cum altcineva imi scrie gandurile, ca si cum altcineva spune exact ceea ce imi doream eu sa spun, doar cu mai multe cuvinte. :*

Anonim spunea...

Pacat de tine ! Ai nevoie de ajutor, si nu de la oricine, ci de la cineva de specialitate. Ti-am urmarit reactiile : te revolti, te contrazici singura, te umilesti, te minti, incerci sa storci ceva, sa provoci..Te-ar multumi si putina mila, si orice, numai sa semene cu o atentie cat de mica. Ma abtin de la alte comentarii.

Ada spunea...

la mine te-ai referit "Anonim"? :-?

Andra spunea...

nu, A, cred ca era pentru mine.
putina demnitate, doar asa, cat sa ne si semnam?
faptul ca "mi-ai urmarit reactiile", nu inseamna nici pe departe ca ma cunosti, sau ca ai cea mai mica idee despre cata nevoie de ajutor am, sau mai ales, ce fel de ajutor.
poti sa stai linistit, nu am ajuns in starea (si nici nu cred ca am sa ajung vreodata) in care sa am nevoie de mila cuiva, sau de "o atentie cat de mica".
pe langa astea, "reactiile" mele din ultimul timp, sunt fata de o persoana diferita decat cea din aceasta postare, dar...cum spui tu, asa sa fie.
o zi buna iti doresc.

Ada spunea...

Unii oameni ar trebui sa mai aprecieze si creativitatea :)) si poate reactiile tale sunt de moment, nu inseamna ca asta esti tu cu adevarat... ca asa am si eu momente in care scriu si sunt plina de nervi, de ura, plang si imi vine sa-mi dau 2 palme. Dar asta nu inseamna ca avem nevoie de ajutor, spoecializat! :)) eh, nu conteaza, tu continua sa scrii ;). Eu apreciez fiecare postare de a ta, nu trebuie sa te demoralizeze orice fleac.

Andra spunea...

@ A, multumesc :)

sabina spunea...

@ Anonim : ajutor de specialitate, zici? pai daca ar fi pe-asa, psihologii ar fi cei mai bogati oameni din lume. Cu totii trecem prin momentele astea, mai ales noi, fetele. Iubim,ne despartim, dam vina pe noi, pe el, plangem, ne contrazicem, ne simtitm stapane pe situatie [ desi stim bine ca ne depaseste ] . Asta este adolescenta, perioada confuziilor.
Nu te`ai semnat, insa, imi pot da seama ca nu ai avut o copilarie prea fericita, ca efect nu ai adolescenta. Ce ziceai de un ajutor de specialitate???!

sabina spunea...

@ ANDRA :) : stiu exact ce simti. am 20 de ani, insa ma confrunt cu asta zilnic. Nu stiu ce vreau, nu stiu ce vrea nici el, insa soarele o sa rasara si la noi pe strada.
o sa fim invincibile....intr`o zi :)
te pup.
Sabina

Ada spunea...

Chiar ca uneori ne depaseste situatia... da asa cum a zis sabina, o sa apara soarele si pe strada noastra ;)... cu ajutor de specialitate sau nu.

Anonim spunea...

Sunt lucrurile normale, este normal sa simti, este normal sa te revolti, macar pe un blog...sa spui lucrurilor pe nume, iar in legatura cu soarele care va aparea si pe strada noastra ...abia il astept

Ada spunea...

Si eu. abia astept sa vina soarele ala orbitor :X chiar daca acum la mine pe strada sunt numai nori si ploua, stiu ca intr-o zi va fi soare, intr-o si o sa fiu ok, si o sa respir usurata, fara griji, fara teama zile de maine:d

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Anonim spunea...

hei, nu poti sta sa astepti soarele, ca va dura destul de mult. Ajuta-l sa vina, nu sta in genunchi si te ruga sa castigi la loto...dute cumpara-ti bilet!

D. spunea...

"Sa-ti fie rusine, ba."
ATAT.

sabina spunea...

o sa facem insolatie de la atata soare :x

Anonim spunea...

Tot ce ai postat tu sincer mi se pare incredibil.Si nu e deloc cum spune A practic trebuie sa fi o persoana curajoasa sa poti sa ti afisezi sentimentele pe un blog .In fine cert e ca tot ce ai scris sunt sigura ca e din suflet. pari o persoana greu de inteles dar demna de apreciat.