miercuri, 7 iulie 2010

Nu te iubesc (daca pleci).

Draga strainule,


M-am hotarat sa iti spun strain. Ma sperie ideea ca te cunosc, atat de bine, ca te cunosc, de atat de mult timp, ca te cunosc, si n-ar fi trebuit sa o fac niciodata.

Vroiam sa iti spun ca ramai "o chestie de moment"...

Ce-i drept, doare putin mai mult decat ma asteptam sa recunosc asta. Poate daca era "de moment", era mai simplu, dar nu a fost un moment, au fost momente, prea multe momente.

Cred ca asta ai fost mereu, si nu pot schimba totul cum vreau. Am vrut, am vrut sa fi mai mult, si ai fost, poate ai fost cel mai mult...dar uite, nu mi-a luat mai mult de 2 saptamani sa imi dau seama ca esti doar un trecator, undeva in sufletul meu, ca nu poti, efectiv, sa ramai acolo. Stiu ca ai sa mai vi, cum ai venit si pana acum, si am sa fiu acolo, cum am fost si pana acum.

Mi-am adus aminte cine esti, copilule...esti ce ai fost mereu, si asta nu o pot schimba nici eu, nici tu, si uite ca nu a putut nici macar ea.

Din fericire, sunt destul de inteligenta incat sa stiu ca nu imi permit sa ma indragostesc de tine, asa ca nu o fac. Nu pot sa ma accept fiind cea care s-a indragostit de tipu` a carui scula a fost peste tot, si a carui inima niciunde.

Totusi, pentru mine nu ai fost niciodata tipu` ala...pentru mine ai fost doar tipu` care nu cred ca ai mai fost pentru altcineva. Pentru mine, ai fost poate prea mult - o spun asa, pentru ca nu gasesc alt mod. Stiu doar ca nu sunt eu fata care sa puna in balanta doi ani si "a good fuck"...asa ca probabil, ai fost mult mai mult, atat de mult incat nu o sa recunosc niciodata, fata de mine, sau fata de tine.

Sper sa uit, macar un timp, ce ai insemnat de fapt pentru mine.
Tu sa nu uiti. Sunt convinsa ca stii.

Adevarul e ca intotdeauna te-am considerat un baiat destept. Esti. Stii foarte bine ca nu te iubesc, ai stiut intotdeauna ca nu te iubesc, ca nu te-am iubit vreodata...singura care nu stia asta eram eu. Nu te iubesc, desi imi tremura mainile scriind asta, imi curg cateva lacrimi chiar daca ma lupt de 5 minute cu ele, si ascult Rod Stewart - I don`t wanna talk about it...si chiar nu vreau, pentru ca faptul ca nu te iubesc, nu inseamna nici pe departe ca nu mi se rupe inima in doua la gandul ca nu vei mai fi acolo cand ma intorc.

Nu te iubesc, dar mi-ai schimbat viata, strainule.

Nu te iubesc, dragul meu, dar daca ar mai fi inca o noapte, inca un zambet, daca ar mai fi...ma tem ca as face-o.

Asa ca pleaca...

5 comentarii:

Hordy spunea...

Să plece că tu chiar nu îl iubeşti.

Anonim spunea...

Strain poate deveni si omul pe care-l iubesti, chiar si omul care te iubeste...

Andra spunea...

@ hordy - cred ca nu ai inteles mare lucru :))
@ cris - da, stiu, poate deaia e "strain"

Maria spunea...

Chiar dacă va pleca,oarecum, va rămâne.
Tu sigur vei înţelege atiteza.

Hordy spunea...

Poate am înţeles mai mult decât crezi tu. Era doar o ironie.