vineri, 29 ianuarie 2010

Let the good times begin !

De ce nu am mai scris? Pentru ca nu mai sunt eu cea care scria acum cativa ani, cateva luni, sau doar cateva saptamani.

Mai exact, sunt doar eu cea de anul trecut, candva pe vremea asta, pentru ca desi zapada aia nenorocita inca e afara, drumurile sunt tot inghetate si ninge intr-una, in sufletul meu, chiar la suprafata, a venit primavara - iar o data ce in sufletul meu a trecut iarna, a inceput "sezonul nostru", cu zilele si noptile legendare care ne fac practic anul. Ce inseamna "sezonul nostru"? Inseamna in fiecare an, prima zi din restul vietii mele, pe care oricum o reincep o data cu primaverile, spre binele meu.

E sezonul in care o sa iti zambesc din tot sulfetul meu, indiferent daca il mai am sau nu. O sa ma vezi asa cum nu m-ai vazut niciodata. Am sa fac probabil greseli imense, ca anul trecut, pe care din nou, nu le voi regreta niciodata, care din nou, vor deveni o parte din mine. O sa refuz sa urasc, sa uit sau sa nu iert, o sa iubesc fara sa am vreo limita si nimeni si nimic nu o sa ma poata opri. Totusi, nu o sa mai imi pese asa cum o faceam, o sa fie mai simplu, o sa fiu mai putin acolo pentru el sau pentru oricine altcineva. Iar daca ma lasi, nu o sa te sun plangand dupa tine, o sa ma duc la ele, o sa bem cateva shoturi, si o sa uit de ei toti, si da, chiar si de tine, pentru intreaga noapte. Dar noaptea aia se repeta, din nou si din nou, asa ca iarta-ma dragul meu, dar nu mai am timp sa iti simt lipsa, sau sa ma doara. De durut, oricum de acum in colo nu mai doare nimic, si poate asta face lunile astea, lunile perfecte. O sa ma gandesc din nou in ce m-am bagat, si cum nu am nicio cale de scapare, si o sa ma pufneasca din nou rasul stand cu ele pe iarba, si realizand subit ca nu ma intereseaza absolut deloc vreo cale de scapare...oricat de grav ar fi, o sa imi fie din nou bine, din nou mai bine ca niciodata. O sa fiu din nou "fata micuta in rochie albastra care tot radea", si de data asta probabil "boboaca din clasa I", nu "fata care da teze unice". O sa fiu din nou fata care am asteptat si sperat intreaga iarna sa devin, o sa fiu din nou exact asa cum iubesc eu si ei sa fiu.

Daca ne-om intalni intamplator pe strada, am sa iti intind iar mana si am sa-ti spun "Buna, eu sunt Andra, si mandra de asta". Atat eu, cat si ele...pentru ca asa suntem noi, in vremurile bune.
Let the good times begin.




From Vin rosu si mult calm.



From Vin rosu si mult calm.



From Vin rosu si mult calm.



From Vin rosu si mult calm.



From Vin rosu si mult calm.



From Vin rosu si mult calm.



From Vin rosu si mult calm.



From Vin rosu si mult calm.



From Vin rosu si mult calm.



From Vin rosu si mult calm.

Un comentariu:

Cristi!!!!! spunea...

DDEw esti nebua?:))