miercuri, 28 octombrie 2009

You are my miracle.

Minunile nu le gasesti la fiecare pas. Nu ti le pune nimeni in fata, si nici macar nu poti sa lupti pentru ele. Minunile sunt rare si mai pretioase decat iti poti tu imagina. Nu am idee de cine sunt trimise, dar nu le primeste oricine. Probabil nu oricine le poate tine, pretui, asa cum trebuie, pentru ca nu poti lupta pentru ele, dar dupa ce le dobandesti, e o lupta a dracului de grea sa le poti pastra. Nu stiu pe ce criteriu sunt impartite minunile astea, cui, sau de ce, dar eu mi-am primit minunea mea, si ma tine in viata, respira pentru mine, de doi ani incoace.

Minunea mea e responsabila pentru tot ce sunt eu azi - pentru ce stiu, pentru ce spun, pentru ce gandesc, pentru ce cred, pentru ce simt, pentru cum si cat iubesc, pentru absolut fiecare pas corect care il fac. Tot ce fac gresit, cred ca tine de mine, tot ce am facut sau fac gresit, imi corecteaza el. El m-a invatat tot, si nu cred ca si-a dat seama sau a avut intentia asta vreodata. El mi-a castigat increderea asa cum nu a reusit nimeni. El stie tot, pentru ca el e singurul care are dreptul asta. Eu il am pe el intr-un fel pe care nu il intelege nimeni, nici noi, nici nu conteaza, intr-un fel in care nu il mai are nimeni, si asta ma face mandra. El ma face sa zambesc, fara sa aiba vreo tangenta cu mine. El mi-a ocupat zile si nopti intregi, sau m-a ocupat pe mine, in asa fel incat nu as schimba nimic, nu regret nimic si as fi in stare sa mai fac o data orice din ceea ce am facut. El m-a invatat ca merita, oricat timp, nervi si rabdare ar lua. Tot el m-a invatat si cine nu merita, si a avut dreptate, oricat m-as incapatana pana in ziua de astazi sa spun ca nu e asa. El m-a asteptat, la randul lui, chiar daca putea pleca. El m-a crescut si m-a pus pe un alt drum. Nu m-a intels aproape niciodata, dar m-a ascultat. El e singurul care ma poate scoate din minti, si calma in urmaltoarele zece minute. El e singurul pe care pot sa il iubesc, sa il urasc, sa nu il suport si sa il ador in acelasi timp. E singurul care poate sa ma intimideze cand se uita la mine. E singurul careia ii sunt recunoscatoare, pentru absolut tot ce a facut cu, din, si pentru mine. E singurul pe care il iert, orice ar fi, e singurul care merita sa il iert, de cate ori ar trebui. E cu siguranta singurul pentru care pot sa va las pe toti daca trebuie, e singurul caruia nu ii dau drumul pentru nimic din ce aveti voi de oferit. E singurul care ma face sa rad cand plang, si care face pe victima intr-un mod care nu ma enerveaza. E singurul care face parte din mine de doi ani, e singurul care ma iubeste, care chiar ma iubeste, poate mai mult decat stiu eu.

El e singura mea minune, si il iubesc atat de mult incat singurii care poate ar intelege ar fi cei care au propria lor minune. El e absolut tot pentru mine, el e tot ce voi toti nu puteti fi...si inca pe atat. El e inima mea :).

(Aceasta postare a fost scrisa la gasirea unui document Word "After one year", care dupa parerea mea necesita o completare - "After two years".)




Pentru ca e singura melodie care ma face sa plang si sa rad in acelasi timp :)).

3 comentarii:

Catyyy* spunea...

ceea ce ai scris tu aici pare mai degraba my best friend boy :)))
nu?
e interesant cum tu faci totul sa para ok, cand pt mn nu e.
suntem fecioare amandoua, dar ne aseamanam putin!

Catyyy* spunea...

te deranjezaaadca iti cer id?

Catyyy* spunea...

scz ma cam bate tastatura :)))