joi, 30 octombrie 2008

Ea e Emma.


Ea e persoana aia la care te duci cand ai nevoie de cineva, ceva..E persoana aia la care te gandesti prima oara cand cineva te intreaba cine e cel mai important pentru tine. Ea e singura persoana pentru care poti sa ii lasi pe restu'. Ea e tot, atunci cand nu ai nimic sau cand ai tot oricum. Ea e Emma.
Pe ea o iubesc, indiferent de alte pareri, indiferent de conflicte si alte cele. Pentru ea sunt in stare sa uit de voi toti aia din jurul meu, pentru ea sunt in stare sa uit de mine si principile mele. Ea e singura pe care cateodata o ascult. Pentru ca sunt incapatanata, pentru ca nu imi place sa ascult de altii si pentru ca am un orgoliu incredibil. Ea ma iubeste si eu stiu. Pe ea o ascult pentru ca stiu ca ii pasa. Pe ea o ascult pentru ca e cateodata singura care e acolo cand am nevoie de ea. Ea ma enerveaza, si pe ea ma enervez de zeci de ori. Ea ma face sa'mi treaca si la ea ma intorc mereu.
Ea e narcisista, ea crede ca stie multe, ea se baga singura in multe prostii si n'are nici macar idee cum sa iasa, ea se bazeaza prea mult ca o sa fie bine, ea e la fel de incapatanata ca mine, ea rade si plange, ea nu mai e fata cuminte, ea e schimbata,ea e imperfecta...pe ea o iubesc, pe ea o iubesc cel mai mult, asa cum e, pentru ca, no matter what, ea e a mea.

Un comentariu:

Scarnids spunea...

Uite asta mi-e ciuda ca nu am fost in stare eu sa fiu pentru tine niciodata. Asta mi-e ciuda ca nu am insemnat in toti anii astia. Atata timp am incercat si am asteptat sa insemn pentru tine cat a insemnat Lia la un moment dat, cat a insemnat Ema candva, sau cat inseamna Dora cu Vivi acum... Asta nu am fost eu niciodata pentru tine. Asta doare... :)