sâmbătă, 28 octombrie 2017

Dupa ani si ani.

Mi-am asternut sufletul in randurile astea de sute de ori...de 173 de ori, mai exact. Am vorbit despre  tata, am vorbit despre o prima iubire in care am investit mult mai mult decat ar fi fost el capabil sa inteleaga la vremea respectiva,despre o a doua mare iubire pentru un mare nesimtit, despre a treia mare iubire, o relatie lunga, frumoasa, dureroasa si tumultoasa,  si despre o iubire de care s-a ales prafu' pentru simplul fapt ca am fost doi prosti. Daca ai fost printre cei ce au urmarit blogul asta (pe vremea lui), s-ar putea sa te intrebi despre ce vorbesc...caci bineinteles, la vremea aceea, totul parea foarte diferit, iar toate aceste iubiri erau centrul universului meu. Ei, si foloseam cu totul alti termeni.

Atunci eram, insa, un copil (batran - prea batran). Am "crescut mare", mi-am deschis ochii, si am putut sa spun clar si raspicat "da-i in pizda masii de prosti si vezi-ti de treaba ta" - eh, mai greu la 16 ani, mai usor la 20.

Apoi nu am mai scris - despre ce sa scriu? A fost asa de liniste...a fost liniste chiar si atunci cand urlam. A fost liniste chiar si atunci cand mi-am pierdut mintile, a fost liniste cand am plecat, cand m-am intors, cand am plecat de tot. A fost liniste cand am inceput totul de la zero, si a fost la fel de liniste cand am cazut mai jos decat as fi crezut ca e posibil. A fost liniste cand am fost atat de obosita inca nu imi mai auzeam propriile ganduri, a fost liniste cand nu aveam nimic de facut si niciun glas in jurul meu.

Am plans cu ura si dor, am plans cu zambete si iubire. Am ajuns intr-un punct din care am crezut ca nu am sa mai misc vreodata, si totusi, am pornit din nou. M-am bucurat atat de mult in ultimii ani, si am lasat in urma atatia oameni dragi. Le-am promis ca "ne vedem curand", dar nu i-am mai vazut vreodata. Mi-a fost asa de dor de mama, de tata, de prieteni, de diverse iubiri, de prostul ala care nu m-a iubit la timp. Apoi mi-a trecut, n-am mai simtit nimic. Au fost apoi nopti in care am golit prea multe sticle de vin, si mi-am amintit din nou - de iubiri, si de prost, si de mama, si de tata, si de prieteni, si de cine si ce am vrut sa fiu, si de tot ce a murit in timp, in mine, langa mine, chiar in fata ochilor mei; am plans mult, mi-a parut rau, si mi-am dorit atat de tare sa ii cuprind, sa le spun ce simt. Nu am putut, asa ca am plans pana am adormit, iar cand m-am trezit...era liniste. Ploua, tuna, lumea (aia mare) mergea inainte cu ale sale; iar in lumea mea, era doar liniste.

Aveam 16 ani cand la fiecare crapatura in suflet,o lume intreaga in mintea mea incepea sa urle, sa ma zgarie, sa ma doara, sa ma zguduie. Eram agresiva si nervoasa, determinata, luptam, scriam...faceam multa galagie, faceam orice pentru a asurzi durerea aia tampita. Am 23 de ani, si e liniste...azi, a fost si ieri, si anul trecut...si tot asa, de un timp incoace; da, chiar si durerea aia care ma taie in doua, pe viu, o face (cand o face) in liniste. Nu lasa urme, nu stie nimeni, iar de multe ori...uit si eu.

Nu am mai scris, nu am stiut ce sa scriu despre...linistea asta.

Acum insa ma gandesc, ce inseamna linistea? Ca am fost niste copii prea tristi? Ca am urlat prea tare, pentru prea mult timp? Ca am obosit? Ca am crescut?

Linistea nu inseamna ca nu mai simtim, nu?

9 comentarii:

Anonim spunea...

Cum ai reusit sa treci peste, sa nu mai vrei sa te intorci in trecut?

Andra spunea...

Toate trec, altele vin :) trecutul a fost la timpul lui.

Anonim spunea...

Ai sa simti, din nou.. Insa nu la fel de tare, fiindca o sa-ti fie cam frica :)
Dar sigur, sigur ai sa simti din nou! Respectivul va fi probabil fericit, pacat ca nu va intelege ce noroc a dat peste el, daca nu iti va citi postarile.

Cheer up!
L.

Anonim spunea...

Andra, as dori foarte mult sa te vad pe o rețea de socializare. Sa iti vad portarile de zi cu zi. Te-am citit atat de mult incat imi doresc din suflet sa te cunosc ca om. Asa a ca te rog, în cazul in care vezi acest comentariu sa imi răspunzi. Te îmbrățișez cu drag.

Anonymous spunea...

Cum am putut să-mi salvez căsnicia.
Sunt căsătorită și de 35 de ani, sunt din Bruxelles. Sunt căsătorit de 8 ani cu soțul meu Kennedy, avem 2 copii. Căsnicia mea cu soțul meu a fost întotdeauna grozavă până când un terț nu a intrat totul de nicăieri. Totul a început când am început să observ apropierea dintre Kennedy și așa-zisul său secretar. Chiar mă apropiam de el în legătură cu secretarul și el spune că sunt doar prieteni. Știam că toate acestea sunt minciuni în ziua în care am văzut niște mesaje de dragoste pe telefon de la secretarul său, l-am confruntat în legătură cu asta, imediat el a evitat întrebându-mă ce drept trebuie să mă tem cu telefonul lui, i-am spus că voi raporta el și secretarul directorului său de companie, imediat m-a dat să mă aud când a auzit asta și a început să mă bată, copiii noștri chiar au început să plângă. În ciuda atitudinii sale, eram încă cu el, a încetat să doarmă acasă uneori, în măsura în care chiar și-a făcut pachetul din casă și a început să plece cu secretarul său, m-a abandonat cu copiii noștri. Eram în lacrimi, nu aveam pe nimeni să alerg pentru că tot ce îmi doream era ca soțul meu să se întoarcă acasă, până când m-am întâlnit cu dr. Ajayi, el mi-a spus că cauza problemelor mele a fost că o vraja rea ​​a fost aruncată soțului meu că nu erau ochii lui limpezi El mi-a spus că va arunca niște vrăji și soțul meu se va întoarce la mine și mi-a spus ce voi face. Sunt mândru să spun că nu au trecut până la șapte zile când soțul meu s-a întors acasă cerșind și atât de sobru, familia mea este din nou împreună. Mulțumesc Dr Ajayi îl puteți contacta prin numărul său Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

Unknown spunea...

Sunt atât de încântat, deoarece căsătoria mea ruptă a fost restabilită, iar soțul meu s-a întors după ce ne-a părăsit pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul nostru am fost într-o ceartă sau alta până când în cele din urmă m-a părăsit și s-a mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiesc inima, inima mea era plină de dureri și dureri pentru că eram cu adevărat îndrăgostit de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc întotdeauna să se întoarcă la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugerează că Dr.Wealthy poate ajuta să revină la ex. rapid. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o apoi a făcut o (Vrajă de dragoste) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa că așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Apoi, din acea zi, Căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât a fost înainte, totul datorită doctorului Rich. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet, încât dr. Vrăjitor, real și puternic, care mă voi ruga mereu să trăiesc mult pentru a-și ajuta copiii în vremea necazurilor, dacă ești aici și ai nevoie de Ex înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum acest puternic turnător de vrăji. Iată contactul său: Trimiteți-l prin e-mail la: Cont: wealthylovespell@gmail.com, vizitați site-ul web http://wealthyspellhome.over-log.com puteți să-l sunați sau să-l adăugați pe Whats-app: +2348105150446, MULTUMESC Dr.Wealthy

Unknown spunea...

Bună tuturor, sunt atât de încântat că soțul meu a revenit după ce m-a părăsit pentru o altă femeie. Soțul meu avea o aventură cu un coleg de serviciu și îl iubesc atât de mult pe soțul meu, dar el mă înșela cu colegul său de muncă și această fată cred că folosește vrăjitorie sau magie neagră pe soțul meu pentru a-l face să mă urască și asta a fost atât de critic și de necunoscut, plâng toată ziua și noaptea ca Dumnezeu să-mi trimită un ajutor ca să-l aduc înapoi pe soțul meu! Eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugerează că Dr.Wealthy poate ajuta să-și revină rapid un fost iubit. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi mi-a făcut o vrajă de dragoste. 22 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine, Doamne! Am fost atât de fericit și astăzi sunt din nou fericit cu bărbatul meu și trăim împreună cu bucurie și îi mulțumesc puternicului jucător de vrăji Dr.Wealthy, el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea aici. dacă ești aici și Iubitul tău te refuză sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează-l pe Dr.Wealthy pentru ajutor acum .. Iată adresa lui de e-mail, wealthylovespell@gmail.com
El face, de asemenea, următoarea vraja
Vrajă de sarcină
Vraja dragostei
Vraja de mărire a penisului
herpes
Vrajă câștigătoare
WhatsApp-ul său +2348105150446

Anonim spunea...

Mama DawnAcuna este o adevărată vrăjitoare, a aruncat o vrajă care mi-a întors înapoi ex-amantul după ce m-a părăsit pentru o altă femeie timp de 7 luni, m-a ajutat fără să spun că ar trebui să îi plătesc bani, scrie-i pe e-mail: dawnacuna314@gmail.com

Unknown spunea...

Din abundența inimii, gura vorbește. Numele meu este Valentino Emil. Fostul soț al soției mele a folosit o vrajă asupra soției mele și ea s-a întors la el. Am simțit inima frântă pentru că nu știam cum să o recuperez. Am făcut tot ce am putut pentru a o readuce cu prietenii ei apropiați, dar nimic nu a funcționat. Așadar, la locul meu de muncă, am încercat să caut ajutor online și am găsit diverși martori ai modului în care un doctor Isikolo a fost fidel și de ajutor cu vrăjile sale. Am încercat luând legătura cu el și i-am explicat problema mea. Doctorul Isikolo m-a ajutat cu o vrajă pentru mine care mi-a readus soția în 48 de ore după ce l-am contactat și a fost într-adevăr un miracol. El m-a asigurat că nimic nu ne poate despărți din nou și, de atunci, am fost plin de bucurie alături de soția mea. Contactați-l astăzi pentru orice fel de ajutor, El este gata să vă ajute. prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Viber lui la: +2348133261196.