vineri, 4 ianuarie 2013

Negru.





Eu nu cred in schimbare, stii ?

Eu nu cred ca vin zile mai bune, sincer. Nu cred ca iubesti de doua ori la fel. Nu cred ca razi inca o data cum ai ras in ziua aia, nu cred ca iti sare si a doua oara la fel inima din piept. Nu cred ca iti sclipesc ochii pentru doi oameni intr-o viata. Nu cred ca rasare soarele cand vrei tu, si nici ca te salveaza cineva cand nu te astepti - sau cand te astepti. Nu cred ca iti poti inlocui iubirea. Nu cred in dorinte, nu cred in minuni, nu cred in liniste dupa iubire, nici in cafele facatoare de minuni. Nu cred ca oamenii se refac vreodata in totalitate. Nu cred ca timpul vindeca totul, sau ca lucrurile trec. Nu cred ca noptile o sa fie candva mai scurte, vara mai lunga, sau strada ta mai aproape.

Nu cred ca sunt pesimista, sau masochista, sau nimic de genul asta.
Cred ca lucrurile minunate din viata noastra nu lasa loc de nimic altceva dupa ce se termina si cred ca fericirea e cea mai dureroasa amintire pe care poti sa o ai, exact din momentul in care devine o amintire.. Cred ca daca dupa un an consideri ca traiesti un lucru la fel de minunat ca data trecuta, si simti in toata fiinta ta aceeasi fericire, atunci nu ai trait niciodata ceva cu adevarat minunat, si nici nu ai fost vreodata fericit.
Nu cred, ci stiu, ca am ajuns sa sustin toate astea din simplul motiv ca am trait ce fiecare dintre noi cautam o viata, asa ca sunt o "necredincioasa" cu niciun regret.
Cred, cu tarie, ca intr-o zi o sa imi contrazic fiecare idee de aici - dar nu azi, nici azi.

5 comentarii:

Pui.de.geniu spunea...

Iti doresc sa iti mai sclipeasca ochii macar o data :). Un an nou mai bun ca precedentul iti doresc !

vanilla spunea...

Nu cred ca iti sare si a doua oara la fel inima din piept..De acord cu tine!

Andra spunea...

zile si zile, pui de geniu :) iti multumesc, la fel !

Izabelle spunea...

merg pe premisa mereu exista ceva mai bun, doar ca nu mai avem rabdarea necesara sa descoperim...

Blue Evey spunea...

Nu, nu traiesti nimic de doua ori la fel. Nu iubesti de doua ori la fel. Si nu, timpul nu vindeca tot. Nu tot. :)