sâmbătă, 26 mai 2012

Nu te mai vreau niciodata.

Nu cred ca durerea e ceva care trece cu timpul, sau cu care te poti obisnui.
N-am mai crezut mult timp intr-o fericire absoluta, dar asta o stiu doar eu. N-am crezut ca lucrurile trec, te lasa liber din cand in cand. N-am stiut ca mai pot sa lupt cu ele cand e nevoie.N-am stiut ca nu e un capat de lume, de fiecare data cand am crezut ca e, dar nimeni nu stie asta atunci.
Lumea asta se schimba zi de zi, asa-i? Nu se opreste, nu te intreaba daca esti bine sau daca poti sa te schimbi dupa ea. Vezi, nu conteaza daca ai inima rupta in doua, tragi dintr-o tigara ca un disperat care cauta orice speranta, ti in mana un pahar de vodka si nici nu iti mai explici cand s-a golit, nu conteaza daca aluneci usor, pe un perete, intr-o baie oarecare la 3 dimineata si simti cum nu o sa te mai ridici de pe podeaua aia niciodata, pentru ca nu vezi un singur motiv sa o faci...nu conteaza nimic din toate astea, undeva la doar cativa metri de tine, cineva o sa rada din tot sufletul lui, o sa sara de gatul altcuiva si o sa tipe din toti plamanii lui  "TE IUBESC!". Cineva tocmai o sa fie fericit, cineva tocmai o sa traiasca prima zi din restul vietii lui...cum o faceai si tu, demult.
Nu poti sa o faci, pur si simplu. Nu poti sa te opresti intr-o zi, nu poti sa ramai in urma, si fie ca nu mai poti sau nu mai vrei, trebuie sa te ridici de pe podeaua aia inca o data, la fel cum trebuie sa lasi inchis in baia aia, cu un chistoc plin de ruj si un pahar spart, pe oricine te-a adus acolo.
Asta am facut eu - inca nu imi revin, inca e o lupta care trebuie dusa cu mine, inca e trist, dar nu mai doare. Nu mai doare nimic, nu mai doare deloc, nu te mai simt, si pentru prima oara, nici nu vreau sa o mai fac. Atat de mult timp, nu am vazut niciun rasarit pentru ca apuneai mereu in fata mea. Mi-ai luat un timp atat de lung din cei mai frumosi ani ai mei, pentru ca era bine sa fiu acolo, suspinand din cand in cand, asa-i? Mi-ai luat fericirea, chiar de nu ai vrut, pentru ca nu ai fost capabil nici sa stai, nici sa pleci, si nu exista ceva in lumea asta care sa doara mai tare. M-ai ranit cu orice ai facut, m-ai ranit in feluri de care nu ai sa fii constient vreodata, m-ai schimbat in persoana care am urat ca devenisem !
Nu te mai vreau niciodata, cum nici tu nu m-ai vrut vreodata - nu indeajuns. Nu mai vreau nimic de la tine, copilule, pentru ca nu am niciun motiv sa o fac...de ce te-as mai vrea, cat de putin, cand eu nu am insemnat nici macar destul cat sa lupti vreodata pentru mine? NU TE MAI VREAU NICIODATA.
Durerea nu trece cu timpul, credeti-ma pe cuvant...i-am dat tot timpul din lume, si tot ce a facut a fost sa ma distruga zi de zi, uneori mai mult, alteori mai putin. Durerea nu trece, nicicum, stii? Doar daca....doar daca ai curajul sa nu o mai faci niciodata. Sa nu te mai intorci. Sa ai o cale, si un vis, un zambet, niste brate in care sa sari, un viitor mai bun, un soare de dimineata si o cafea plina de zambete. Sa te ridici si sa speri, sa speri din tot sufletul tau, ca data viitoare nu o sa mai fie atat de greu, ca o sa ai un loc, ca nu se va pierde tot atat de usor, ca o sa-ti gasesti fericirea in cel mai simplu lucru...sa speri ca maine nu poate fi mai rau. Ba nu...sa speri ca maine o sa fie bine. Poate chiar sa crezi. Durerea...cred ca asa trece - cu multa amibitie, o mie de idealuri, tot curajul din lume si fara tine. Cu adevarat, fara tine.


this time i`m mistaken
for handing you a heart worth breaking.

6 comentarii:

SimonaR. spunea...

Unele dureri nu trec niciodata... cel mult le simti mai putin, dar sunt acolo, cu tine.

Suflet de curva spunea...

Simona are dreptate

Eveline spunea...

In spatele oricarei femei puternice,sta un barbat care a trecut-o prin iad.. aceasta a fost lectia ta,sunt convinsa ca ai invatat multe din ea si-ti va folosi pe viitor.Succes!:)

ioana spunea...

Nu te cunosc, dar ma regasesc atat de bine in scrierile tale.Inca si acum trag tigara dupa tigara cu speranta ca voi gasii o metoda de inlaturare a durerii.Uneori am impresia ca durerile din dragoste si tradare sunt cele mai ,,arzatoare" posibile.

Alina spunea...

Stau in pat si mi-au dat lacrimile la citirea articolului tau. Poate e de vina si faptul ca-s intr-o situatie asemenatoare si durerea oricat am vrea noi sa o ascundem sau sa trecem peste, exista si ne macina...

Anonim spunea...

Ce coincidenta...