miercuri, 29 iunie 2011

Cu tot cu ploaie, vara asta ma iubesti.

Si totusi e vara, cand nu credeai ca va mai fi vreodata.
Te uiti pe geam si vezi cum ploua, intr-una, dur, agresiv, si esti atat de obisnuita sa te doara fiecare strop, sa mai rupa putin din tine, sa te tina la pamant si sa iti mai taie usor o parte din aripile cu care ai uitat sa zbori. Atat, dar atat de obisnuita, ca observi cu greu cum nu se mai intampla.
Nu mai doare.
Ploile nu mai dor cu bratele tale in jurul meu, vantul nu mai e atat de rece cu buzele tale prinse de ale mele, soarele ala ascuns bine dupa nori il vad oricum, daca mana ta o tine strans pe a mea. Toate furtunile astea trec pe langa mine, pe langa noi, cand tu ma inveti sa zambesc, ma inveti inca o data sa iubesc, ma inveti sa am grija si sa tin de ce am. Ma inveti sa ma las iar in bratele tale, ma inveti sa te ascult si sa te cred, ma inveti sa ma pierd, ma inveti sa cad si ma prinzi. MA PRINZI, si uitasem cum e sa o faca cineva din cand in cand. Ma inveti sa te strang in brate, imi scoti ideeile nebunesti din cap si ma faci sa raman. Ma inveti sa fiu fericita, ma inveti sa am nevoie de tine, ma inveti ca pot avea tot, si imi dai tot, tot ce ai sau n-ai mai dat. Ma inveti ca merit, iar alteori ma inveti ca tu meriti. Ma inveti ca esti aici, ca nu pleci, ca te am. Ma inveti sa-mi fie bine, ma inveti sa simt vara, si o faci sa fie o alta "vara a mea".
Nu mai doare.
Nu mai dor nici amintirile, nici locurile, bancile, si nici iubirea aia nu mai doare, oricum ar fi ea, oricat timp ar avea (sau n-ar mai avea).
Vara asta o sa invat sa iubesc ploile, daca nu ma mai lovesc, vara asta stiu ca o sa aiba cine sa sara cu mine prin balti si sa ma stropeasca cu umbrela, vara asta stiu ca ma iubesti.


(Fara vreo legatura directa cu postarea, piesa asta merge pe repeat de vreo 2 saptamani incoace, si cu siguranta e una dintre cele mai frumoase melodii pe care le stiu eu.)

5 comentarii:

Deyu spunea...

sunt cea mai fericita ca te-ai indragostit din nou si asa-mi place cum descri sentimentu , kisses si mi-e dor de tine :*

Andra spunea...

"si sa nu-l inseli, decat cu..." :)))
miss you too! <3

Rebecca spunea...

Superb post <3 ..
Si atat imi place sa te citesc..

Anonim spunea...

pacat ca nu mai scri..:-<

Andra spunea...

ma reapuc de treaba in curand :)