marți, 10 mai 2011

Se simte luna mai !

Cateodata te loveste dimineata, pana sa te ridici din pat, pana sa iti deschizi bine ochii, pana sa fie "alta zi". Altadata in mijlocul noptii, cand ai un moment de luciditate, o mica pauza din betie, sau din contra, exact atunci cand nu le ai.
Oricand s-ar intampla, oricum ar fi, in orice circumstante mai mult decat dubioase, cand iti dai seama ca te-a lovit un val de fericire care ti-a schimbat cam toata viata in cateva zile, nu poti fi atat de tampit sa te intorci cu spatele dupa trecutul tau CANDVA frumos, si lucrurile pe care le-ai iubit cat ai putut, dar te-au tinut in loc. Cand ai asteptat vreo jumatate de an sa mai ai inca o data zambetu` ala pe buze, iar acum exact asta ti se intampla, nu ai cum sa renunti inca o data la tine. Nu poti sa astepti mereu pentru ziua care nici macar nu stii daca o sa mai vina vreodata, nu poti sa nu simti nimic doar pentru ca a durut, si cu siguranta nu mai poti sa astepti sa-i vina mintea la cap - "Orice vis devine realitate daca esti tampit", stii?
Razi ca un copil fara niciun rost, bucura-te de mesajele cu care te trezesti si adormi, nu asculta nimic din ce spun altii, tine-ti capul drept si INAINTE!, lupta-te in stanga si in dreapta daca trebuie, urca-te exact in varful muntelui si nu te speria ca ai putea sa cazi, nu te schimba, ia-o de la inceput, FI FERICIT - si daca esti destul de nebun, indragosteste-te iar. Stiu ca ti-era dor.


Nu am chef de metafore, explicatii, nimic de genul asta. Sunt fericita. Sunt fericita si am fluturasi in stomac.
A dracu` fericire, chiar vine exact de unde si de la cine nu te astepti, asa-i? <3


Niciun comentariu: