duminică, 27 februarie 2011

Confesiuni, dupa un timp...

Stiu ca nu ti-a fost greu sa pleci, pentru ca toti pasii tai, de atunci incoace, m-au obosit pe mine.
Fraiere, ti-am simtit zambetele, ti-am simtit respiratia pe umarul meu, ti-am simtit mii de priviri, parul zburlit de dimineata, tristetea, lacrimile de care nu spui nimanui, ti-am simtit lipsa si prezenta in mine. Am simtit de fiecare data cand ti se atingeau pleoapele, fiecare fum care il trageai incet in piept, in timp ce te incruntai, de fiecare data cand ai obosit, de fiecare data cand te-ai saturat, cand te-ai ridicat din pat dimineata si ti-ai spus ca poti sa o faci si pe asta, am simtit mereu cand ai cazut si cand te-ai ridicat. Am simtit cand plecai mai departe de mine si te rupeai usor cu o privire dureros de calda, caci tu nu te-ai uitat niciodata cu indiferenta la mine. Am simtit cand iti lipseam, cand ti se facea dor, cand m-ai iubit, si stiu ca m-ai iubit in tot timpul asta, stiu ca ma iubesti si acum, simt, te simt.
N-ai stiut, nu?...n-ai stiut ca undeva, zambeam cu fiecare zambet de-al tau, si mi se rupea inima cu fiecare secunda in care iti lasai capul in jos si nu mai aveai nimic de spus.
Stii de ce pe tine te-a durut mai putin decat pe mine? Timpul tau s-a masurat uneori in mine, iar eu nu am plecat niciunde. Timpul meu s-a masurat in noi - noi nu am mai avut timp.

*Dar am sa te iubesc in continuare, din timpul meu, caci daca gresesc, vei fi cea mai frumoasa greseala a mea. Greseala care a meritat. Fraiere. FRAIERE !

5 comentarii:

₪ Geąniną spunea...

buna,am citit o parte din postarile tale si scri foarte frumos ♥

Oana spunea...

bun:x

Anonim spunea...

E vorba de acelasi el, regasit in fiecare postare de-a ta, ii stiu si numele. A renuntat sa mai lupte isi bate pur si simplu joc de necazul sau.

Andra spunea...

ah, dar cata grija de "necazul" meu sau al lui. multumesc, apreciez, dar nu prea ma intereseaza :).

Anonim spunea...

Scri foarte frumos. In cel putin cateva randuri din fiecare postare ma regasesc si eu, probabil de aceea imi intra asa adanc la suflet.