miercuri, 27 octombrie 2010

Pentru tine, pentru prima oara.

Ai fost primul meu erou, stii? Trebuia sa fi mereu, din prima zi cand am realizat cine esti, pana in ultima zi a mea, chiar daca mai erai sau nu in viata atunci.
Au fost o groaza de zile cand veneam de la scoala si iti faceam desene. Ti-am facut multe desene, stiu ca nu le-ai vazut niciodata. Cateodata le lipeam pe usa, dar le dezlipeam peste cateva minute, mi se parea penibil.
Stii, m-au durut mult zilele si noptile alea...au fost ani care m-au durut incontinuu. Uram sa bat bulevardu` ala ore intregi ca sa nu ma intorc acasa. M-a durut cand ai spus ca datoria ta e sa imi dai bani. M-ai intrebat ce mi-a lipsit. Nimic. Am avut rolele alea noi care le vroiam, am avut si bicicleta, am avut toate papusile cu rochiile alea nenorocite cu tot. Nu mi-a lipsit nimic, niciodata, inafara de tine. Tu mi-ai lipsit, prea mult.
Stii, din toate, ceea ce ma enerveaza pe mine si in ziua de astazi, e ca in niciuna din sutele alea de nopti, nu ai venit tu sa ma iei in brate, sa imi explici, sau sa taci, pur si simplu, sa fi acolo. Nu conta ca tu erai motivul situatiei respective, nu conta daca greseai sau nu, la cat veneai acasa, eram treaza, eram tot acolo, si ai fi putut sa vi, macar o data. Eu te-am asteptat intotdeauna treaza, gandindu-ma ca poate azi o sa ma vezi. Dar n-ai facut-o.
Eu nu mai plang demult, nu mai imi pierd noptile, si nu ma mai intreb de ce nu ai fost acolo, iar daca o fac, nu stie nimeni, dar undeva in mine, nu o sa inteleg niciodata.
Spui mereu ca te-ai saturat sa platesti pentru o greseala facuta demult. Vezi tu, macar tu platesti pentru ceva ce ai facut, dar eu? Eu ce vina aveam?
M-ai intrebat de ce nu ti-am spus niciodata nimic in fata. Nimeni nu m-a intrebat. Eram "mica si nu stiam", e adevarat, doar ca "stii cum zic, amintirile raman acolo", si mai apar din cand in cand, peste ani. Vrei sau nu, iti dau de gandit.
Nu am vrut niciodata sa te pierd, orice ai crede tu. Dar te-ai dus, intr-una, din ce in ce mai departe. Stiu ca la un moment dat te-ai oprit, dar nu te-ai intors, si eu eram deja mult prea departe sa te ajung.
Vezi tu, le-am spus pe toate dupa 10 ani. Dupa 10 ani, nu pot sa inteleg de ce nu ai venit macar o data, o singura data la mine sa imi spui "imi pare rau". Era chiar asa de greu? De ce n-ai putut sa spui un "multumesc", ca incercam sa duc o lupta pentru tine, cand tu nu o faceai, si eu nu aveam niciun deceniu de viata, ca eram de partea ta si le spuneam tuturor ca "el nu e asa"? De ce n-ai vazut niciodata cand ma aveai langa tine, dar ai vazut cand nu ma mai aveai?
Nu te urasc, si n-o sa te urasc niciodata, esti singurul barbat care o sa-l am in viata asta pe care orice ar fi, nu pot sa-l schimb sau sa il inlocuiesc. Imi pare rau si astazi, doar pentru ca putea fi altfel, trebuia sa fie altfel.
Ce mi-ai facut? Tu, nimic. Lipsa ta, prea multe.


Good Charlotte - Emotionless
Asculta mai multe audio diverse

2 comentarii:

Scarlett Kirsch spunea...

inca un punct ochit :|.

ascultam melodia in urma cu vreo 2 ani.

Lea spunea...

:|... adevarat!