marți, 28 septembrie 2010

Visele devin realitate.

Mi-am dat seama ca nu mai am visele mele, pur si simplu. Sunt ale mele si parca al unei "lumi" intregi de fete care viseaza cu ochii deschisi sau inchisi, exact aceleasi lucruri.
Toate visam ca intr-o zi o sa apara el, care nu o sa fie ca toti ceilalti. Un el, care ne schimba viata si transforma binele nostru, intr-un prea bine cu care nu suntem osbisnuite. Visam sa avem acel motiv pentru care te iau fiorii la 6:30 cand suna ceasul, inca de 3 ori in timpul zilei si o data seara inainte sa adormi. Visam sa gasim un el care ne saruta in mijlocul strazii si nu ne lasa sa mergem, care stie ca ne place sa fim "muscate" de par chiar daca ne revoltam. Un el din cauza caruia toata lumea ne spune "Esti enervant de fericita!". Un el care ne canta tot timpul, fie ca stie sau nu sa cante. Visam la un el care macar o data ne spune "esti tot", sau "eu te iubesc mai mult", chiar daca nu e asa. Un el care ne scoate la plimbare seara, chiar daca ploua de ceva vreme si n-o sa se opreasca curand. Un el care ne tachineaza pana nu mai putem, si apoi doar rade si ne face fraiere. Un el care stie sa ne prinda si de gat cand ne saruta, nu doar de fund. Un el care ne strange prea tare in brate. Un el care sa apara intr-o zi de vara, cand pe cer nu e niciun nor, cand vantul nu bate, urmata apoi bineinteles de o noapte cu luna plina. Acel el, din cauza caruia, cateodata, inima ne bate mult mai repede, iar altadata ni se taie respiratia. Un el mereu imprevizibil. Un singur el dintre toti, care nu isi incalca promisiunile. Un el care sa fie putin gelos, dar nu prea gelos, putin posesiv, dar nu prea posesiv, sa ne sune in fiecare zi, dar nu de prea multe ori, care sa fie romantic, dar nu prea romantic. Un el care daca nu le are pe toate, sa ne faca sa simtim ca tot ce are, e al nostru. Singurul el care ne face sa zambim de fiecare, dar de absolut fiecare data cand ne saruta, cand ne prinde de mana, cand ne strange in brate, sau cand pur si simplu, la randul lui, zambeste. El, care ne-a reinvatat sa iubim, desi o declarasem misiune imposibila. Doar un el, care sa ne iubeasca -nu, pe bune, sa ne iubeasca.
Exact asta visam toate, am facut-o mereu.
A, da! Eu am vazut cu ochii mei ca se poate - visele devin realitate :).

Mai apoi, cand visele se sting, le spunem tuturor, si noua, ca tot ce mai visam e ca dupa ce el pleaca, sa ne ridicam exact acolo unde eram inainte sa apara, fara nopti pierdute, fara zile inutile, fara aceeasi inima facuta bucati, iar.
Adevarul e ca noi inca mai visam de fapt ca el sa nu plece niciodata.

10 comentarii:

Hordy spunea...

"Visele nu ţi le dau! Nu mi le poţi lua! Să visez e lumea mea. Puşca e lumea ta!"

Scarnids spunea...

"Un el care sa te prea stranga in brate. Acel el, din cauza caruia, cateodata, inima ne bate mult mai repede, iar altadata ni se taie respiratia. Un el mereu imprevizibil. Un sigur el dintre toti, care nu isi incalca promisiunile."

toate, toate vrem un el. :)

Andra spunea...

da, cam asta spun si eu aici :))

Just me spunea...

Dupa 15 ani ,am aflat si eu si incamai aflu.

Catyyy* spunea...

like, de 1000 de ori like!

lore spunea...

Foarte adevarat. Sunt sigura ca orice fata viseaza la acest "el", care sunt sigura ca este un vis realizabil. Visul poate fi scurt sau lung, dar se poate indeplini cu siguranta.

Mara spunea...

Iti dai seama ce trist e..cand realizezi ca l-ai avut pe El si era asa perfect si l-ai pierdut din vina ta...atunci e cu adevarat trist. Inca mai sper sa se intoarca..

Andra spunea...

nu, nu imi dau seama ce trist e. sper sa nici nu am ocazia sa imi dau :)..

Selena spunea...

How sweet! Ai implantat aici cam toate dorintele genului feminin.
@Andra.."sper sa nici nu am ocazia sa imi dau :)". Nici eu:-s.

Unknown spunea...

din fericire, eu am avut parte de un asa "el", sper ca o sa mai am in viata, si chiar daca nu il mai am acum si nu ne am mai vazut de mult timp NIMENI nu il va inlocui pe acel "el" , pt ca a fost primu care mia aratat cu adevarat ce inseamna iubirea:)si nu , nu sunt trista ca l am pierdut , sunt fericita ca lam avut.