marți, 17 august 2010

Revedere.

Catre tine, cea mai draga, pe langa toti...

Stii ca tu mi-ai ramas cea mai draga. Imi pare rau ca mult timp nu te-am bagat in seama, am uitat ca erai acolo...stiu ca erai jos, si aveai nevoie de mine sa te ridic, imi pare rau ca nu m-a interesat nici cat negru sub unghie cat de trista erai.

Adevarul e ca nu stiam ce sa fac, nu stiam cum sa te ridic si sa-ti aduc un zambet pe buze. Eram sigura ca l-ai pierdut demult, o data cu el sau cu toate celalalte care au fost, in care ai crezut, si s-au dus.

Doamne, daca as fi stiut ca inca mai esti acolo, ca inca mai poti, nu ai idee cate ti-as fi spus! Unde dracului ai fost copila, ani intregi?

Ahhhh, ti-as fi spus din noaptea aia, de iarna, 19 decembrie, ca daca te iubea, te credea pe tine. Ti-as fi spus ca vorbeste doar prostii, si desi te iubeste, nu merita nimic. Ti-as fi spus ca peste cativa ani o sa te gandesti la el, o sa te pufneasca rasu` si o sa-ti dai seama ca ai iubit un copil pe care nu il crescuse nimeni, inaintea ta.

Ti-as fi spus ca trebuia sa ii spui "DA", in noaptea aia de 13 iulie, in loc de "mai vedem", caci nu ati "mai vazut" nimic de atunci. Te-as fi felicitat in fiecare zi ca nu i-ai dat drumul, ca l-ai tinut langa tine, l-ai iubit, intr-un fel in care nu credeai ca vei ajunge sa o faci, nu pe el, Casanova ce e. Ti-as fi spus ca merita, desi nu parea, si ca in ochii tai o sa fie cu totul altcineva decat e in ochii "lor", decat ai auzit tu ca e. Ti-as fi spus ca o sa il cunosti, si o sa vezi, mai tarziu, ce-i drept, ca are o inima, undeva. Ti-as fi spus ca niciodata n-o sa fi suparata pe el mai mult de cateva ore, si ca dupa doi ani, da, o sa ramana singurul baiat care te face sa te inrosesti, si sa tremuri...pe tine, si pe prietenele tale. Casanova ce e. Ti-as fi spus, oricum, ca o sa-ti ramana drag in tot timpu` asta, ca n-o sa-ti greseasca cu nimic, niciodata, ca o sa-ti asculte tampenile, si o sa rada de tine si dramele tale - tot timpu`. Ti-as fi spus sa nu te mai chinui, oricum n-o sa stie niciodata cum se pronunta numele ala, si tot asa o sa ramai. Ti-as fi spus sa nu il regreti niciodata, pentru ca nici n-ai tu idee cate am invatat, amandoua, de la el. Dragu` de el. Casanova ce e.

Ti-as fi spus ca persoanele in care ti-ai pus toata increderea candva, n-o sa mai insemne nimic. Nu, draga mea, niciuna din ele nu o sa ramana. Haha, ti-as spune ce oameni de cacat ai iubit, am rade amandoua, n-am avea cum sa nu radem...

Ti-as spune ca o sa apara si el, exact cand trebuie sa apara cineva, si ca in cateva luni o sa ocupe 90% din gandurile tale. Ti-as spune ca o sa-l iubesti ca ochii din cap si ca mai bine dai lumea asta peste cap cu toate ale ei, decat sa il pierzi. Ti-as spune ca o sa fi geloasa, nici tu nu stii de ce, si nici el, si nici n-o sa conteze. Ti-as spune ca daca i-ai face vreodata rau, o sa te omor cu mana mea. Ti-as spune sa-l tii in brate cat esti pe acolo, asa, fara niciun rost, pentru ca dup-aia o sa vi acasa si nimeni n-o sa te ia in brate ca el, degeaba. Ti-as spune sa ai grija de el, pentru ca ai avut tu si de altii care nu meritau...ti-as spune ca merita, copila, si as paria pe asta! Ti-as spune sa nu ii dai un prosop, pe hol, la Costinesti, sau o sa pierzi toata distractia.

Ti-as spune, draga mea, ca toti anii astia putea fi mai usori, daca nu te pierdeam, undeva pe drum. Ma bucur totusi sa te anunt ca sunt bine, si ca nu e nici acum prea tarziu sa ne regasim - ma bucur, serios, ca nu ai plecat fara mine. Sper ca mi-ai prins povestile din zbor, si acum le putem incepe, continua, termina, impreuna. Iti multumesc, nu stiu ce m-as fi facut fara tine in ultimul timp - ma asculti, da? Ai face bine sa ma asculti! Nu spun astea oricui, ti le spun tie si doar tie, pentru ca esti copila din mine, care ma tine in picioare si o sa ma mai tina....cam o viata si o zi, rezistam noi impreuna, asa e? Sa nu mai pleci, mi-ai lipsit, copila...
Imi esti iar cea mai draga, imi sunt iar cea mai draga. Si Radu.

3 comentarii:

Hordy spunea...

Şi pentru că mereu copii vor spune adevărul, te cred.

ANDRE ☺ EA spunea...

niste explicatii:)))

beites spunea...

from Portugal

a big smille for you

(~_~)

une trés belle journée