luni, 2 august 2010

My one and only.

La ora 4 si 20 de minute, obisnuiam sa scriu despre el si toate lucrurile care nu ma lasau sa dorm.

Acum insa, ca nici el nu mai e si nici nu mai exista lucruri care sa imi fure noptile, inafara de Desperate Housewives, o sa scriu despre ea. Ea, care nu face parte din "ele", si nu o sa faca parte niciodata din nicio categorie - singura ea, de fapt.

Ea e cea mai puternica femeie din lumea asta.

Ea a fost langa mine o viata. M-a certat si m-a iertat. M-a tinut in brate toate noptile in care stateam in fund in mijlocu` patului, refuzand sa inchid un ochi. A stiut mereu cum sa ma faca sa ii spun tot, chiar si atunci cand imi juram ca "asta o tin pentru mine". Nu a reusit intotdeauna sa ma faca sa ma simt mai bine, dar mi-a adus aminte de cate ori a fost nevoie, ca "se intampla tuturor". Mi-a spus mereu ca e un dobitoc, dar m-a lasat sa il iubesc, si m-a inteles, din cand in cand. A stiut mereu ca merit, si pot mai mult. A fost mereu mandra de mine, si stiu asta. M-a atentionat mereu ca urma sa cad, desi stiam amandoua ca era in zadar. M-a cunoscut destul de bine incat sa stie ca nimeni, nici macar ea, nu putea sa imi deschida ochii, dar nu a renuntat niciodata sa incerce.

Ea ma baga in toate originile daca trebuie sa ma vopseasca duminica dupa-masa, cand se uita la film. Ea urla mult mai tare decat difuzoarele din masina cand incepe "I just died in your arms tonight". Simte mereu cand fumez in casa. Are ceva de comentat despre fiecare baiat care apare in viata mea, si nu ezita sa ma intrebe mereu: "Alt dobitoc?". Rade o data pe saptamana de mine pentru ca nu am niciun sfert din tatele ei. Traieste in lumea ei, in care are impresia ca 10 lei pe zi imi sunt de ajuns. Imi spune mereu sa plec mai des si sa stau mai mult pe unde ma duc, sa "o scutesc". Nu ma lasa sa fumez, si nu cred ca ma va lasa pana la prima pensie...a mea.

Dar face orice pentru mine, si ca sa imi fie mie bine, dar ma iubeste mai mult decat oricine in lumea asta, si nu ma lasa, niciodata, orice ar fi. Cine altcineva face, oare, chiar ORICE? Persoana care a stat langa tine ani intregi si pentru care tu ai fi facut orice? Asa credeam si eu. Nu, stai linistit, nu se intampla asta. NIMENI, nimeni altcineva nu mai face asta...si de asta e ea, si atat - doar EA, cea mai buna prietena a mea, dragostea vietii mele, ingerul meu, mama mea.

5 comentarii:

Hordy spunea...

Ai o relaţie foarte frumoasă cu mama ta.

Anonim spunea...

plang :)

Maria spunea...

oh:|
ce frumos!

Bogdan spunea...

Adevarat 100%.
Love you!

Anonim spunea...

si eu te iubesc, puiul meu!