duminică, 1 august 2010

Fericirea nu se cumpara in rate.

O saptamana de fericire neincetata. Cine ar fi crezut? Poate oricine, inafara de mine.

O iubire nepotrivita. O iubire prea noua, prea neasteptata. Un fel de iubire. Un motiv sa ma trezesc zambind dimineata. Un telefon pe zi, sau poate mai multe. Plimbari lungi, sau o tacere continua, care spune tot ce nu pot eu sa spun. Un motiv sa raman de unde vroiam sa plec. Un fel de dor, care s-ar putea sa doara cu timpul. Un gol umplut, pana la refuz. Si fericire, din nou.

Ma duc acasa. Mi-e dor de casa si de noptile pierdute. Mi-e dor de ei toti, si de o alta iubire, putin mai veche, cu care m-am obisnuit. O alta iubire. Prea multe iubiri.

Si ura. Indiferenta. Scarba? Nu. Mila. Doar mila. 

Un monolog ce il aud zilnic. Putina dezamagire. Inca sunt uimita. Niciun pic de durere, niciun regret. Doar fericire, din nou.

Daca nu s-ar intoarce, roata ar fi patrata. Toata lumea stie asta, nu? 

Mi-am luat o bara. Dreapta. Nu o mai intoarce nimeni, nu mai las pe nimeni sa se intoarca, si eu nici atat nu ma mai intorc pe undeva. Da-le dracu` de roti - nu stiu decat sa iti futa meciu` cand ti-e lumea mai draga.

Zile mai lungi decat erau de obicei, nopti si mai si. Multa liniste, in sfarsit. Certuri si drame, dar nu ale mele. Prea multa cafea, prea multe tigari, prea putini bani.

Prietenii noi. Care tin. In care cred. Prea devreme? Nu ma intereseaza. Sunt acolo? Sunt! Ei, si eu. Suntem doar noi, si daca as avea nevoie de mai mult, poate as cauta.

O viata noua, prea buna. "There`s a calm before the storm", ah?

Si fericire.

Si Radu.

Si atat, doar atat.

4 comentarii:

Hordy spunea...

Frumos titlu. Vama Veche, albumul fericire. Fericire e când puiul de om, vrea în braţe şi moare de somn. Fericire e când dormi tu la ea chiar pe canapea... fericire e când ... dracu ştie când. Când nu te aştepţi poate.

Anonim spunea...

Gandeste-te ce ar fi daca nu ar exista "mila". Pentru mine mila
e ca o tarfa cu masca . Care ascunde inca vreo cateva zeci de sentimente in spatele ei . Mila e o stare . In fine .
Noi sa fim fericiti , nu ?
Voi sa fiti fericiti :) .

Catyyy* spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Catyyy* spunea...

felicitari!
toate lucrurile bune vin intr-un final.