vineri, 8 ianuarie 2010

Nu o sa mai fie ce a fost.

Nu te vad altfel, ci nu te mai vad.


Uita-te in ochii mei si o sa vezi cum nu te mai vad, cum nu mai vreau sa te vad, cum imi feresc privirea de tine. Stii ca aveai rolul principal in privirea mea? Stii ca te vedeam doar si doar pe tine? Stii...?

Imi lipseste zambetul pe care il stiai, pe care il iubeai, care era al tau. Doar zambetul ala. L-am inlocuit cu altu`, si nu mi-a fost greu, pentru ca niciodata nu o sa reprezinti destul de mult cat sa imi stergi mie zambetul de pe buze. Nimeni nu o sa reprezinte. Niciodata.

Imi lipseste bucuria din suflet care o aveam cand te auzeam, cand te vedeam, sau doar cand ma gandeam la tine. Si cu toate astea, tu nu imi lipsesti. Nu o sa imi mai lipsesti niciodata.

Imi lipseste dorul de tine, si o sa imi lipseasca intr-una. Nu imi pica bine, dar prefer sa imi lipseasca dorul, decat sa imi lipsesti tu.

Daca te doare? Nu, stiu si eu ca nu te doare, la fel de bine cum stiu ca o sa te doara intr-o zi, din nou; la fel de bine cum stiu ca "tot la mine vii, tot la mine tii"; la fel de bine cum stiu ca nu o sa mai fiu aici; la fel de bine cum stiu ca o sa iti doresti sa mai fi fost aici; la fel de bine cum stiu ca o sa incerci sa ma inlocuiesti cu prima care o gasesti; la fel de bine cum stiu ca nu o sa poti niciodata; la fel de bine cum stiu ca o sa iti para rau, o sa iti para rau pentru ca m-ai lasat sa plec, inca o data, si nu ar fi trebuit.


Nu mai am multe de spus, poate nu mai e nimic de spus, un timp. Am sa fiu aici mereu, dar nu cum am fost. Am sa te ajut mereu, dar nu cum o faceam. O sa ai tot timpul un loc in inima mea, dar nu cel pe care il aveai. O sa fi mereu altfel decat "restul", dar nu o sa mai fi niciodata "tu si restul".


Intotdeauna o sa te iubesc, prostule.
Andra. :)



3 comentarii:

Unknown spunea...

Hai ca sunt curios de parerea ta, ca eu sunt mic copil pe langa tine...la scris I mean :)
So, daca ai chef de citit:
http://winnetou28.wordpress.com/2010/01/10/i-will-never-forget-you/

josephine spunea...

replica mea preferata dintr-un film pe care nu mi-l amintesc e "Because I love you. You enormously stubborn pain in the ass." :))


si d-aia imi permit si zic...te-am iubit fraiere. si tu...

Elly spunea...

Cred ca o sa iti placa melodia asta... Se potriveste cu ceea ce scri tu aici http://www.youtube.com/watch?v=Dco4bPUShSc