miercuri, 5 mai 2010

Te-am lasat, te iubesc, pa.

(Suntem doar noi doi, intr-o camera plina de praf, la fel de goi, in amintiri si-n fapte...)

De ce te uiti asa la mine? Stim amandoi ca nu mai vezi nimic, de mult timp. Nu e ca si cum nu as fi aceeasi, nu e ca si cum nu suntem tot noi doi, tot aici. Ne e la fel de frica - nu am crescut, vezi? Tot eu inghit si in dimineata asta frica...a mea, si a ta. Stiu ca nu intelegi cat doare, faptul ca tot eu trebuie sa iti curat sufletul. Nu ai invatat nimic, asa e? Ai ramas acelasi copil care l-am cunoscut acum cativa ani. Spui ca acum ai curajul sa iubesti? Deci, spui ca ma iubesti? Oare, chiar te-am invatat sa iubesti?

Degeaba mai vrei sa cred ca poti schimba ceva. De ce nu ai schimbat pana acum? Ai idee cate lucruri trebuiau schimbate? Te-ai fi schimbat, tu, daca puteai...stii ca detest fiinta care ai devenit, la fel de bine cum o detesti si tu. Nu-mi cere sa te iubesc azi...azi, imi e doar mila.

MILA. Oare mila mi-a fost intotdeauna?

Mila de tine. Nu mai stii sa tii capul sus, nu mai stii sa ma pastrezi, nu mai stii sa ma strangi in brate, nu mai stii sa ma faci sa cred ca o sa fie bine, nu mai stii sa ai curaj, nu mai stii sa ierti, nu mai stii sa crezi, nu mai stii sa risti, nu mai stii sa iubesti, copilul meu. Te cred, te cred ca stiai, iubeai, ma iubeai pe mine, stiu asta, nu am sa uit niciodata. Fi destul de mare, doar o data, incat sa intelegi ca ai uitat sa ma iubesti.

Poti sa ma lovesti cu ce vrei, un suflet plin de rani nu mai simte nimic, copilule. Te las sa ma uiti, daca asta vrei. Nu mai trebuie sa vii dupa mine, nu mai trebuie sa imi explici nimic, te cunosc, atat de bine...nu mai poti sa imi spui nimic, nu ma mai poti convinge, nu ma poti opri...nu ma intorc, te rog, nu ma judeca...

Am sa plec, astazi, si o sa inchid usa dupa mine. Nu o s-o trantesc, doar o sa o inchid. Nu te invinovatesc pentru nimic, te voi iubi cu fiecare parte din sufletul meu exact atat cat vei aveai nevoie de asta. O sa ramai, si maine, si multe alte zile, copilul meu...stiu ca te doare, dar stii ca m-a durut si pe mine, atata timp...

Nu am vrut sa fie asa, imi pare rau ca am ajuns sa iti rup inima, constienta fiind...trebuie sa plec, acum, copilule, intelegi asta? Nu ma cauta, ne-ar durea pe amandoi mai mult decat ne va durea oricum...o sa ma intorc, intr-o zi, copilule, o sa ma pierd inca o data in tine si in toata fiinta ta, o sa iti aduc aminte cum e sa visezi, si o sa te invat sa ma iubesti, iar...

Te rog, nu te uita asa la mine. Nu ma intorc nici macar sa iti sterg lacrimile...ma ierti? De acum, trebuie sa te descurci singur. Imi promiti ca o sa faci asta? Ai grija de sufletul tau, pentru mine!
Te-am lasat, te iubesc, pa.

16 comentarii:

GreenEyes spunea...

nu, nu melodia asta ...plsssss

Parca vorbim de aceeasi persoana ...

Maria spunea...

"People change so that you can learn to let them go.
Things go wrong so that you can learn to appreciate them when they are right.
You believe lies so eventually you learn to trust no one but yourself.
And sometimes good things fall apart so better ones can fall together."

i`sucre spunea...

esti foarte trista in majoritatea postarilor tale. de ce?

annie. spunea...

de ce doamne sa fie totul (foarte)trist? uneori, pur si simplu, lasi, pentru ca le vine timpul :)

Andra spunea...

exact :) nu sunt nici macar trista, dar foarte trista.
ba chiar pot spune ca de un timp, sunt fericita, in adevaratul sens al cuvantului.
dar cum spune diana, unele lucruri trebuie lasate.

"E asa de important sa lasi anumite lucruri sa treaca. Sa le dai drumul. Sa te desprinzi de ele. Oamenii trebuie sa inteleaga ca nimeni nu triseaza. Uneori castigam, alteori pierdem. Nu astepta sa ti se dea ceva inapoi, nu astepta sa ti se recunoasca efrotul, sa ti se descopere geniul, sa ti se inteleaga iubirea."

Liza spunea...

am trecut si eu prin multe lucruri prin care treci tu
si, dupa cum spui ca ai 15 ani... imi pare rau ca a trebuit sa treci atat de devreme... dar...
apreciez si sunt uimita cu cata sinceritate iti poti expune sentimentele public.
bravo, scrie in continuare.

i`sucre spunea...

Oricum, sunt de acord cu "bibi" foarte tare blogu. Doar ca nam vazut postari pe blogu tau care sa emane fericire. Si am o vaga impresie ca te refugiezi in scrisul pe blog cand ai ceva probleme. Am dreptate? :)) Nu ca ar fi ceva rau. Ai talent tu andra !

i`sucre spunea...

ma bucur ca iti place. scriu de putin timp. dar incepe sami placa ideea.

Liza spunea...

i'sucre
un id de mess ai?=))

i`sucre spunea...

poate am. poate nam. hai ca poate lu ddew nui place sai facem blogu forum :))

Andra spunea...

mna, si nu-i bine? =))

i`sucre spunea...

pai tine iti convine tu filoloago :))

Andrei Ghiorghe spunea...

Bucura-te de viata.... e scurta...

metafizicx spunea...

:) ccute

Andra spunea...

hm, chiar sunt filoloaga :-?:))

Unknown spunea...

frumos Andra. >:D<