duminică, 14 decembrie 2008

Tot.


Oamenii spun ca vor fericire. De unde stiu oamenii ce e fericirea? De unde stiu ca e ceea ce vor?

Nu stiu, dar asa numesc snetimentul ala perfect. Asa numesc setimentnul dupa care tanjesc toti, asa numesc ei iubirea si asa numesc implinirea. Oamenii nu vor fericire, oamenii vor sa zambeasca, sa zambeasca cu tot sentimentul pe care il pot pune intr'un zambet, vor sa zambeasca fara motiv.Oamenii nu vor sa ramana singuri niciodata, oamenii vor sa sa gaseasca o persoana care sa ii poata face sa rada cand vor sa planga, sa ii poata face sa devina salbatici intr'o secunda si apoi sensibili, vor sa gaseaca o persoana care sa ii faca sa se simta atata de perfect cum nu va mai putea nimeni altcineva. Vor sa tipe de fericire, vor sa viseze si sa stie ca nu traiesc in amagiri sau sperante, vor sa stie ca realitatea e la fel de buna ca in visele lor. Vor iubire, asta e tot ce vor oamenii de fapt. Vor vise implinite, vor sa tremure la orice atingere ca si cum ar fi prima oara, vor sa traiasca asa cum isi doresc ceilalti, vor sa nu le pese de nimic altceva, vor o viata perfecta care sa se bazeze pe o alta persoana. Vor sa existe cineva care sa insemne totul, vor sa simta ca sunt iubiti si sa iubeasca. Vor sa se trezeasca dimineata cu un motiv si seara ca sa adoarma stiind ca a doua zi se vor trezi pentru acelasi motiv. Vor sa iubeasca, sa simta cum e sa nu poti sa stai jos pentru ca ti se incurca toate matele in stomac, sa simta cum orice se vorbeste in jurul lor e mult prea neimportant ca sa asculte, sa simta cum e sa dai tot si sa primesti tot. Oamenii vor sa stie cum e sa nu simti durere, oamenii vor sa stie cum sa nu iti pese de aproape nimic in rest. oamenii vor incredeere. Oamenii vor sa isi iubeasca viata, oamenii vor sa dea exemplu altora, oamenii vor sa sa vina altii la ei si sa le zica "ai o viata perfecta!" . Oamenii vor tot, si cand au tot ce vor, se considera fericiti.

Oamenii.. oamenii vor ce am eu, oamenii vor ce mi'ai dat tu :).

joi, 4 decembrie 2008

Iarna esti tu.

Si uite ca te ridici din pat intr'o dimineata, te intinzi si cauti contra-motive ca sa te trezesti, cand ochii aia par sa fie imposibil de tinut deschisi, dar iti fuge privirea involuntar spre fereastra, si uite ca ninge. Cine mai vrea sa doarma? Nu, nimeni nu mai vrea sa doarma. A venit iarna. Iarna nu e un anotimp oarecare, pentru nimeni.
Iarna e speciala, iarna e iubire. Iarna trebuie sa iubesti, cand te indrepti de Craciun spre brad trebuie sa iti vina in minte atatea persoane care sa te aiba si ei in minte. Iarna trebuie sa iubesti! Iara nu are niciun farmec daca nu iubesti, trecerea dintr'un an in altu e parca inutila daca nu ai in suflet cateva persoane care sa stii tu ca erau acolo la tine in suflet si revelionu' trecut si cateva care au ajuns sa insemne ceva pentru mine mai curand. Iarna e momentul in care iti spui "Uite, e gata inca un an.". Si asta e bine, e bine pentru ca e inca un an din viata ta, e inca un an din ce esti acum. Si ar trebui sa zambesti stii, ar trebui sa zambesti ca cvea bun tot a fost si daca a trecut poate pana iarna viitoare se intoarce! Iarna e un sfarsit, iarna e ca un punct pus la o poveste lunga, trista sau fericita. Si iarna e alt inceput, nicio iarna nu poate trece asa, fara sa lase ceva in urma ei. Iarna lasa amintiri, amintiri care iti aduc zambete si despre care ai putea vorbi ore intregi si amintiri dupa care plangi cu verile. Iarna e perfecta, iarna e frumoasa, asa cum e ea. Iarna..iarna esti tu.